reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Super! Ja mam 5latka z autyzmem i corke 3l8m z nimi to armagedon:D ale kocham nad zycie i juz sie przyzwyczailam do ciaglego krzyku w cosgu dnia:D jak nie krzycza to jest luksus:p
Jak jest cisza to nadchodzą kłopoty 😅😅🙈 to między starszakami masz bardzo mała różnice wieku. Było na pewno ciężko... Z synem też pewnie masz dużo zajęć dodatkowych i terapii. Musisz być wspaniałą mama 💓 trzecie dziecko będzie grzeczne , na pewno 😅
Ja liczę na grzeczna córeczkę 🤣🤣🙈

reklama
Ja jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się ☹️ w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki😭 boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę

Jak jest cisza to nadchodzą kłopoty 😅😅🙈 to między starszakami masz bardzo mała różnice wieku. Było na pewno ciężko... Z synem też pewnie masz dużo zajęć dodatkowych i terapii. Musisz być wspaniałą mama 💓 trzecie dziecko będzie grzeczne , na pewno 😅
Ja liczę na grzeczna córeczkę 🤣🤣🙈
No 19 miesiecy roznicy:) bylo bylo bo oboje to takie wymagajace dzieci.. ale teraz juz sie do tego przyzwyczailam do tych zajec i terapi tez. Co prawda nie planowalismy 3 dziecka i jak teraz sobie mysle to poczatki beda trudne ale zaprawiona w boju jestem xD
Za to raczej reakcja rodzicow moze byc kiepska bo oczywiscie ze jak ja sobie poradze itd no ale dziadkami są cuodwnymi dla moich dzieciakow takze no..

Kochana na spokojnie poczekaj, ja mimo wszystko dalej trzymam kciuki :)
Hejka, daje update jak obiecałam, u mnie dziś 1dc, po 4 dni spóźnienia @ przyszła, eh.. trochę popłakałam ale już mi przeszło, nie ma co się załamywać trzeba działać dalej. Także opuszczam Was i życzę powodzenia Tobie i każdej dziewczynie z osobna oby wszystko było dobrze u Was :*

Hejka, daje update jak obiecałam, u mnie dziś 1dc, po 4 dni spóźnienia @ przyszła, eh.. trochę popłakałam ale już mi przeszło, nie ma co się załamywać trzeba działać dalej. Także opuszczam Was i życzę powodzenia Tobie i każdej dziewczynie z osobna oby wszystko było dobrze u Was :*

Przykro mi kochana, ale nadejdzie Twój czas. Może już w kolejnym cyklu :) koniecznie napisz wtedy do nas!!

reklama
Kochana bardzo dziekuje i trzymam mocno mocno kciuki za Ciebie ❤

Do góry