Mała.czarna
Fanka BB :)
Teraz tak mysle @Mystriousmc jak Twoje testowanie kochana? Czy przegapiłam post?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie zeby tylko pogoda dopisalaWitam z rana, wlasnie wstalam, bo gralam z mlodym na konsoli do 2 w nocy namowilam meza i jutro jedziemy na noc nad jezioro na ryby, poki jeszcze nie jest zimno, a ostatni raz w sezonie chcialabym posiedziec wieczorem przy ognisku... dodatkowo nad jeziorko, ktore bardzo lubie, wiec mam nadzieje troche pospacerowac i sie odstresowac - bo w pracy bardzo nieprzyjemnie
Ja wiem tylko martwi mnie ze ciagle z jednej strony i ze az plecy tak nad pośladkiem. Ech nie mogłoby to być przez 9 miesięcy spokojnieKochana takie bole sa normalne Kropeczka robi sobie miejsce
Skurcze moga byc martwiace ale takie lekkie klucia popoblewania nie
A nie łapie Cie powoli rwa kulszowa? mnie tak w drugiej ciazy bolalo az do lydekJa wiem tylko martwi mnie ze ciagle z jednej strony i ze az plecy tak nad pośladkiem. Ech nie mogłoby to być przez 9 miesięcy spokojnie
Szef ostatnio ma fochy, bo zaczelysmy rozmowy o podwyzkach i teraz robi burze o kazdy temat. Mialam z nim nieprzyjemna rozmowe, bo zarzucil mi, ze stawiam go w zlej sytuacji. Zapytalam tylko, ze skoro pracuje juz siedem lat u niego, to chyba sie nauczyl, ze nie biore l4 z byle powodu. No ale to czlowiek, ktory po moim drugim poronieniu, z okazji ktorego wzielam dwie zmiany wolne, zapytal, czy nie myslalam o zabezpieczeniu, bo cos za czesto w ciazy jestem...Pieknie zeby tylko pogoda dopisala
Szef sie stawial?
O matko... co za czlowiek. Nie wpadl na to ze sie staracie? Mam nadzieje ze karma za te teksty do niego wroci...Szef ostatnio ma fochy, bo zaczelysmy rozmowy o podwyzkach i teraz robi burze o kazdy temat. Mialam z nim nieprzyjemna rozmowe, bo zarzucil mi, ze stawiam go w zlej sytuacji. Zapytalam tylko, ze skoro pracuje juz siedem lat u niego, to chyba sie nauczyl, ze nie biore l4 z byle powodu. No ale to czlowiek, ktory po moim drugim poronieniu, z okazji ktorego wzielam dwie zmiany wolne, zapytal, czy nie myslalam o zabezpieczeniu, bo cos za czesto w ciazy jestem...
Raczej chyba nie, jest to taki delikatny bol, tylko ze ciagle, i tylko z prawej strony. Zobacze do jutra i zadzwonie do lekarza. A Ty jak się czujesz?A nie łapie Cie powoli rwa kulszowa? mnie tak w drugiej ciazy bolalo az do lydek