CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Krzeslo sobie przynieś i siadajWitam
Dziś 26dc z 30 dni
Bardzo jasniutka druga kreska
A wiec nieśmiało się witam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krzeslo sobie przynieś i siadajWitam
Dziś 26dc z 30 dni
A z dzieckiem do tego małym to już ciężko pracować na zmiany. W domku też już szkolniak i trzeba z nim lekcje odrobić.Standardowo, kazde l4 to przeciez taki problem. Ja sie tylko modle, zeby donosic te ciaze i po macierzynskim bede szukac innej pracy, bo tej mam juz dosc. dniowki i nocki po 12h, do tego kantor czynny zawsze, wiec praca w swieta, sylwestra, weekendy, a finansowo wcale raju nie ma.
Witam Cię serdecznie gratuluję ciąży, teraz musi nam wszystkim się udać wytrwać do czerwcaCześć, też się chciałam nieśmiało przywitać U mnie 6tc, ale jestem pełna obaw, bo dwa razy w tym roku miałam straty na wczesnym etapie. Oprócz tego synek 2 latka. Gin już uwidocznił pęcherzyk 4mm na usg w zeszłym tygodniu, beta urosla prawidłowo, więc na razie jest nie najgorzej. Po ostatnim poronieniu lekarz robił mi badania co mogło być powodem i w efekcie muszę brać zastrzyki z heparyną. W przyszły poniedziałek 12.10 idę na kolejną kontrolę i mam nadzieję zobaczyć serduszko...
Witam gratulacjeWitam
Dziś 26dc z 30 dni
No nie wiem Moze niw kazdy chce zebysmy sie znaly po imieniu tutaj dla mnie jest swego rodzaju anonimowoscDziewczyny a co wy na to aby się przenieść na grupę na Facebook - albo prywatna albo zamknięta ?
w poprzedniej ciąży byłam na takiej i nadal jestem ( synek ma 4,5 roku )
Dlatego zawsze staralam sie byc lojalna i w porzadku, po paru takich tekstach stwierdzilam, ze skoro jemu nie zalezy, to i mi nie bedzie. nie uprzedzam o tym ze jestem w ciazy, by znowu nie sluchac glupich tekstow - przyjdzie pora, to po prostu wezme zwolnienie i tyle.Ja pier#ole... Fajny szef, kuźwa.
Ja miałam kolegę który kiedyś przyszedł do sklepu i się mnie szefowa pyta czy mi się narzeczeni nie mylą. Tak jakbym kolegów nie miała. Ciulate jest wchodzenie komuś w prywatne życie, nie lubię tego. Jeszcze ocenianie Przez osoby, które powinny być poważne, to nie przedszkole, tylko praca. Tam się pracuje, a nie spotyka na pogaduchy i rozmawia o życiu prywatnym. Dla mnie tacy ludzie są straceni.
Zadzwon jasne jesli masz byc spokojniejszaRaczej chyba nie, jest to taki delikatny bol, tylko ze ciagle, i tylko z prawej strony. Zobacze do jutra i zadzwonie do lekarza. A Ty jak się czujesz?
No wlasnie tez bede szukac pracy na 5 dni w tygodniu, o regularnych godzinach. Na razie totalnie nie mam na siebie pomyslu i nie wiem, co chcialabym robic.A z dzieckiem do tego małym to już ciężko pracować na zmiany. W domku też już szkolniak i trzeba z nim lekcje odrobić.
Ja jak się tylko uda to też nie chce wracać do pracy. Marzę żeby teraz mieć dwójkę w małym odstępie czasu i później zmienić pracę że było tylko do 15. Czyli będę musiała zmienić zawód a nie wiem jeszcze na jaki ale przy dzieciach nie chce pracować wieczorami.
Mi tez dzis niedobrze, ale tez mnie to cieszy, jesli tak ma bycZadzwon jasne jesli masz byc spokojniejsza
Mnie dzis boli zoladek plecy i piersi znowu daja mi popalic ale ogolnie sie z tego cieszw