reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Bez objawów nie robią testów. Na razie czekamy na rozwój sytuacji. Może sanepid pracuje tylko w tygodniu i zdążę w poniedziałek rano jechać na drugą betę zanim zadzwonią [emoji1787]
O matko... :/ oby tylko na 10 dni gorzej jak Wam zrobia test i ktos sie okaze pozytywny a te testy to tez jeden wielki bajzel.

reklama
Jestescie tez takie wzdete? Mi waga stoi a czuje sie jakbym miala 5 kg wiecej
Mi waga poszła w dół, a już mogę nosić tylko spodnie z luźną gumką. Odpadają jakiekolwiek jeansy, nic nie może mnie dusić w brzuch bo zaczyna bardzo boleć. Tak samo było w pierwszej ciąży- brzuch robi mi się mega tkliwy 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Jak tak dalej pójdzie to niedługo przywitam ciążowe legginsy bo tylko one jedne nie duszą 🤷🏼‍♀️

Ja oglądałam the voice of poland.
U nas dzisiaj takie jaja że zadzwonili do partnera z pracy że mają chorego na koronę. I ten go podał że miał z nim kontakt. Zestresowalismy się, pojechaliśmy na zakupy, to było ok 12tej a do tej pory nikt z sanepidu nie zadzwonił do mojego że ma mieć kwarantannę.
Ciekawe czy jutro zadzwonią. My mamy psa, ja w ciąży, tylko jedną bete zrobiłam. Masakra jak nas faktycznie zamkną na 10 dni [emoji2356]
Ojejku to rzeczywiście.... może nie zadzwonią [emoji23]

Ojj tak, jeansy z wysokim stanem które lubię mnie już bardzo uciskają na brzuch. Masakra a co to będzie później [emoji85][emoji23]
Mój też mówi że wyglądam inaczej, i że nie mam tyle żreć bo to narazie ciąża spożywcza [emoji23] mam 164 i startuje z wagą ok 57 kg
Jestescie tez takie wzdete? Mi waga stoi a czuje sie jakbym miala 5 kg wiecej

Dzien doberek dziewczyny😊

U mnie jakos kiepsko, od wczoraj mnie boli z prawej strony, trochę jajnik, troche jakby w pachwinie i idzie to na plecy, w bok jakos tez, jakby kolka, ale dosc delikatnie. Raczej czuje dyskomfort. Jeszcze jak chodziłam do pracy to mialam takich kilka chwil ze mnie wlasnie w ten sposób bolalo ale myslalam ze to przemęczenie, a dzis cala noc, i zaczelo sie wczoraj po spacerze. Najchętniej wyłączyłabym internet zeby się nie diagnozować. Oby to nie było nic złego. Jak mi nie przejdzie do jutra to zadzwonię do lekarza zeby mnie gdzies wcisnąl na szybkie usg na 5 minut.

Mam nadzieje ze u Was zdecydowanie lepiej samopoczucie 😍

Kochana pewnie się tam bejbik zadomawia i robi sobie dobrą miejscówe :D
Ja się czuje ogolnie super, chociaż wczoraj w ciągu dnia mialam chyba 3 drzemki. Wieczory mam gorsze, bo bardziej brzuch boli i jestem szybko padnięta.
Dzien doberek dziewczyny[emoji4]

U mnie jakos kiepsko, od wczoraj mnie boli z prawej strony, trochę jajnik, troche jakby w pachwinie i idzie to na plecy, w bok jakos tez, jakby kolka, ale dosc delikatnie. Raczej czuje dyskomfort. Jeszcze jak chodziłam do pracy to mialam takich kilka chwil ze mnie wlasnie w ten sposób bolalo ale myslalam ze to przemęczenie, a dzis cala noc, i zaczelo sie wczoraj po spacerze. Najchętniej wyłączyłabym internet zeby się nie diagnozować. Oby to nie było nic złego. Jak mi nie przejdzie do jutra to zadzwonię do lekarza zeby mnie gdzies wcisnąl na szybkie usg na 5 minut.

Mam nadzieje ze u Was zdecydowanie lepiej samopoczucie [emoji7]

Dzien doberek dziewczyny[emoji4]

Mam nadzieje ze u Was zdecydowanie lepiej samopoczucie [emoji7]
Pewnie wszystko się tam rozciąga i stąd te bóle:) będzie dobrze:)

Ja się czuje bardzo dobrze, gdyby nie piersi i pryszcze, zapominałabym ze jestem w ciąży [emoji16]

Ojj tak, jeansy z wysokim stanem które lubię mnie już bardzo uciskają na brzuch. Masakra a co to będzie później [emoji85][emoji23]
Mój też mówi że wyglądam inaczej, i że nie mam tyle żreć bo to narazie ciąża spożywcza [emoji23] mam 164 i startuje z wagą ok 57 kg
Eee to piekna masz wage :) ja mam 154 i 62 :( ale i tak 10 kg mniej :( ja wlasnie staram sie jesc rozsadnie bardzo bo nawet nie mam ochoty 😑

reklama
Dzien doberek dziewczyny😊

Mam nadzieje ze u Was zdecydowanie lepiej samopoczucie 😍
Kochana takie bole sa normalne :) Kropeczka robi sobie miejsce :)
Skurcze moga byc martwiace ale takie lekkie klucia popoblewania nie :)

Do góry