reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

W pierwszej ciąży miałam mdłości w nocy- pomagało zjedzenie danonka

Teraz już nie mam żadnego pomysłu...ja mam nawet odruch wymiotny jak myślę o słodyczach🤭🤭 ale mięsko z KFC to bym sobie wciągnęła😍🤭
Mmmm ja też 😅 chociaż mam teraz taka zgagę, że jeden nieprzemyślany ruch i mi się podnosi wszystko.
Ale siedzę i myślę czy jakbym coś zjadła to by było lepiej haha

reklama
Ja oglądałam the voice of poland.
U nas dzisiaj takie jaja że zadzwonili do partnera z pracy że mają chorego na koronę. I ten go podał że miał z nim kontakt. Zestresowalismy się, pojechaliśmy na zakupy, to było ok 12tej a do tej pory nikt z sanepidu nie zadzwonił do mojego że ma mieć kwarantannę.
Ciekawe czy jutro zadzwonią. My mamy psa, ja w ciąży, tylko jedną bete zrobiłam. Masakra jak nas faktycznie zamkną na 10 dni [emoji2356]

reklama
Ja oglądałam the voice of poland.
U nas dzisiaj takie jaja że zadzwonili do partnera z pracy że mają chorego na koronę. I ten go podał że miał z nim kontakt. Zestresowalismy się, pojechaliśmy na zakupy, to było ok 12tej a do tej pory nikt z sanepidu nie zadzwonił do mojego że ma mieć kwarantannę.
Ciekawe czy jutro zadzwonią. My mamy psa, ja w ciąży, tylko jedną bete zrobiłam. Masakra jak nas faktycznie zamkną na 10 dni [emoji2356]
O matko... :/ oby tylko na 10 dni gorzej jak Wam zrobia test i ktos sie okaze pozytywny a te testy to tez jeden wielki bajzel.

Do góry