reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Nie jest źle 😊 w ciąży tez tsh lubi samoistnie spadać. Nie stresuj się, endo pomoże napewno. Ciekawe na kiedy mi się uda umówić. Podobno straszne kolejki..
No ale jednak za duze :( no kolejki masakra ja mialam prywatnie oczywiscie na 19.10 ale kolezanka sie ze mna zamienila i ode 5.10 ale beta mnie napawa optymizmem bo dzien po terminie @ jest 271 gdzie w poprzedniej ciazy byla 54 ale wiadomo w srode sprawdze przyrost :)

reklama
Mysle ze tak ponieważ u mnie test o czułości 10 pokazał blada kreskę po @ miesiączki! Chocisz dużo zleży od tego kiedy mialas owulacje, mi moja na pewno się przesunęła. Wiem że testy kuszą, ale wykonywanie ich przed @ z nadzieją ze moze akurat coś będzie widać daje tylko rozczarowanie i niepotrzebny stres.
U mnie dwa dni przed okresem 1 kreska[emoji853][emoji853][emoji45] myślicie że są jeszcze szanse. Test o czułości 10.

cześć dziewczyny, ja właśnie zameldowalam sie w pracy, siedzę do 19 i coś czuję że to będzie dluuuugi dzień, zwłaszcza przez tą kiepską pogodę, normalnie oczy sie zamykają. jutro podjadę zrobię sobie pierwsze badanie bety, najwyższa już pora sprawdzić przyrost, chociaż sie boję. dziś w nocy śniło mi się, że poroniłam i obudziłam sie cała zapłakana, czuje ze trochę mi odbija już...

reklama
Podobno w ciąży są takie głupie sny, nie martw się :* daj znać jak beta :)
Ja dzis na 12 wizyta u endokrynologa, dzis zrobilam sobie dzien wolny bo coś mnie rozkłada od wczoraj gardło boli i jakaś zasmarkana chodzę :/ mam jakieś proszki do picia i tabsy na gardło ale poprawy nie widać..
cześć dziewczyny, ja właśnie zameldowalam sie w pracy, siedzę do 19 i coś czuję że to będzie dluuuugi dzień, zwłaszcza przez tą kiepską pogodę, normalnie oczy sie zamykają. jutro podjadę zrobię sobie pierwsze badanie bety, najwyższa już pora sprawdzić przyrost, chociaż sie boję. dziś w nocy śniło mi się, że poroniłam i obudziłam sie cała zapłakana, czuje ze trochę mi odbija już...

Do góry