Nessie89
Zaciekawiona BB
Może spróbuj teleporady z endokrynologiem, chociaż żeby na podstawie badań dawkę i receptę wypisałMam wyniki Beta spoko ale tsh mnie załamało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może spróbuj teleporady z endokrynologiem, chociaż żeby na podstawie badań dawkę i receptę wypisałMam wyniki Beta spoko ale tsh mnie załamało
Super ze tak szybko cie przyjmie [emoji173]
To lepiej poczekaj z testowaniem, skoro masz takie długie cykle to jeszcze nic nie wiadomo tak naprawdęWg aplikacji 30.09 (31dc),aleee czasami mam nawet 38-dniowe cykle, więc nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie franca....
No wlasnie chyba bede zmuszona tak zrobicMoże spróbuj teleporady z endokrynologiem, chociaż żeby na podstawie badań dawkę i receptę wypisał
Zawsze to coś, działaj kochanaNo wlasnie chyba bede zmuszona tak zrobic
Kochana usun swoje dane dla bezpieczenstwa.Mam wyniki Beta spoko ale tsh mnie załamało
kochana dziekuje Ci zle zdjecie mi sie wstawilo a robilam specjalnie zamazaneKochana usun swoje dane dla bezpieczenstwa.
Z tego co wiem tsh mozna szybko zbic lekami
kochana dziekuje Ci zle zdjecie mi sie wstawilo a robilam specjalnie zamazane
Ja biore caly czas ale mialam juz ok 2 a tak mi skoczylo widocznie w ciazy