Mała.czarna
Fanka BB :)
Piekna ❤Beta z czwartku (24.09) 19,1 mlu/ml
Dzisiejsza (28.09) 142,3 mlu/ml [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekna ❤Beta z czwartku (24.09) 19,1 mlu/ml
Dzisiejsza (28.09) 142,3 mlu/ml [emoji3590]
Ekstra!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Beta z czwartku (24.09) - 19,1 mlu/ml
Dzisiejsza (28.09) - 142,3 mlu/ml [emoji3590]
Cudowne wiesci ❤ ahh te tsh to taka łajza!Cześć moje kochane❤ ja juz po lekarzu. Beta 128, w 28 d.c., TSH niestety 3. A już było 1,5. Umowie się jutro do endo. A na piątek mam diabetologa. Ze szczegółami opowiem Wam wszystko jutro ale jestem przeszczęsliwa❤ widziałam pęcherzyk na USG
nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać ale jutro nadrobię, buziakuje Was mocnooo. Aha i L4 juz mam
![]()
Mała.czarna ile Ci wyszło tsh? Bo jak włączyłam forum to juz chyba usunęłaś fotke.Cudowne wiesci ❤ ahh te tsh to taka łajza!
3,73 a juz mialam piekne 2 ktore spadlo z ponad 5Mała.czarna ile Ci wyszło tsh? Bo jak włączyłam forum to juz chyba usunęłaś fotke.
Nie jest źle3,73 a juz mialam piekne 2 ktore spadlo z ponad 5
5.10 mam endokrynolog mam nadzijee ze cos na to zaradzi![]()
Hej hejCześć dziewczyny. Jestem w 4t4d termin wg aplikacji wychodzi mi na 04.06.
To moja 4 ciąża. Mam synka, który jest czerwcowym maluszkiem 2015i miałam 2 straty. Ostatnia w maju tego roku.
Jak tylko zobaczyłam 2 krechy na teście (26dc) zrobiłam betę 110. I wizyta u lekarza po receptę. Ta ciążę mam na heparynę w zastrzykach 1xdziennie i 2x dziennie luteina. Bardzo się boję ale mam również ogromną nadzieję.
Już pierwsze objawy mam piersi bola, słabo duszno mi się robi, bardzo wyostrzony węch, dużo rzeczy mi śmierdzipierwsze nudności i zgaga. I mam już mózg wielkości groszka haha. Dzisiaj czyste kubki schowałam do lodówki , a herbatę zalalam zimna woda z dzbanka filtrującego i byłam bardzo zdziwiona czemu się nie parzy
Od wizyty u lekarza jestem na L4.
PS. Mam nadzieję że na dłużej już z Wami zostanę![]()
Nic nie było widać, nic a nic... Ale musiałam być żeby ułożyć leki...Hej hejPieknie i trzymamy kciuki
Tak szybko bylam u gin? Bylo juz cos widac?
![]()