reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Cześć moje kochane❤ ja juz po lekarzu. Beta 128, w 28 d.c., TSH niestety 3. A już było 1,5. Umowie się jutro do endo. A na piątek mam diabetologa. Ze szczegółami opowiem Wam wszystko jutro ale jestem przeszczęsliwa😁❤ widziałam pęcherzyk na USG😁 nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać ale jutro nadrobię, buziakuje Was mocnooo. Aha i L4 juz mam👍

Cześć moje kochane❤ ja juz po lekarzu. Beta 128, w 28 d.c., TSH niestety 3. A już było 1,5. Umowie się jutro do endo. A na piątek mam diabetologa. Ze szczegółami opowiem Wam wszystko jutro ale jestem przeszczęsliwa😁❤ widziałam pęcherzyk na USG😁 nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać ale jutro nadrobię, buziakuje Was mocnooo. Aha i L4 juz mam👍
Cudowne wiesci ❤ ahh te tsh to taka łajza!

Cześć dziewczyny. Jestem w 4t4d termin wg aplikacji wychodzi mi na 04.06.
To moja 4 ciąża. Mam synka, który jest czerwcowym maluszkiem 2015 😉 i miałam 2 straty. Ostatnia w maju tego roku.
Jak tylko zobaczyłam 2 krechy na teście (26dc) zrobiłam betę 110. I wizyta u lekarza po receptę. Ta ciążę mam na heparynę w zastrzykach 1xdziennie i 2x dziennie luteina. Bardzo się boję ale mam również ogromną nadzieję.
Już pierwsze objawy mam piersi bola, słabo duszno mi się robi, bardzo wyostrzony węch, dużo rzeczy mi śmierdzi 😅 pierwsze nudności i zgaga. I mam już mózg wielkości groszka haha. Dzisiaj czyste kubki schowałam do lodówki , a herbatę zalalam zimna woda z dzbanka filtrującego i byłam bardzo zdziwiona czemu się nie parzy 🤣😅
Od wizyty u lekarza jestem na L4.

PS. Mam nadzieję że na dłużej już z Wami zostanę 😘

Cześć dziewczyny. Jestem w 4t4d termin wg aplikacji wychodzi mi na 04.06.
To moja 4 ciąża. Mam synka, który jest czerwcowym maluszkiem 2015 😉 i miałam 2 straty. Ostatnia w maju tego roku.
Jak tylko zobaczyłam 2 krechy na teście (26dc) zrobiłam betę 110. I wizyta u lekarza po receptę. Ta ciążę mam na heparynę w zastrzykach 1xdziennie i 2x dziennie luteina. Bardzo się boję ale mam również ogromną nadzieję.
Już pierwsze objawy mam piersi bola, słabo duszno mi się robi, bardzo wyostrzony węch, dużo rzeczy mi śmierdzi 😅 pierwsze nudności i zgaga. I mam już mózg wielkości groszka haha. Dzisiaj czyste kubki schowałam do lodówki , a herbatę zalalam zimna woda z dzbanka filtrującego i byłam bardzo zdziwiona czemu się nie parzy 🤣😅
Od wizyty u lekarza jestem na L4.

PS. Mam nadzieję że na dłużej już z Wami zostanę 😘
Hej hej :) Pieknie i trzymamy kciuki :) Tak szybko bylam u gin? Bylo juz cos widac? 😍

reklama
Do góry