ikkonna
Fanka BB :)
Ale fajny dzidziol!Hej, chwalę się po wizycie, z OM 9+5, z usg wyszło jeden dzień mniej . Dzidzia ma 2,8cm i tętno 173 Widziałam jak się rusza i macha rączkami. Za 3 tygodnie prenatalne
Ja nigdy nie mogłam się nadziwić jak takie małe kruszynki już wywijają w brzuchu.
No co jak co ale na katar jeszcze nigdy nie dostałam zwolnieniaMoim zdaniem lekarz nie powinien robić problemów ze zwolnieniem. Bo skoro na katar dostajemy zwolnienie to czemu na ciążę nie? Wiadomo, że poczatki są najgorsze.
Ale powiem Wam, ze to wina tego, że taki Pan ginekolog nigdy w ciąży nie był więc nie wie jak to w praktyce bywa
Nie no oczywiście, są sytuacje, które wymagają zwolnienia ale niestety mdłości i senność nie kwalifikują się w kodach jako zagrożenie dla ciąży czy kobiety.
A to nie lekarz tylko głównie przepisy regulują. Lekarz też chce kryć swój tyłek w razie czego. Także to nie do końca jest wina lekarzy tylko naszego chorego systemu. To tam trzeba by pisać zażalenia , już i tak pokazali co o nas ciężarnych myślą.