reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
witajcie z rana, ja już stoję w kolejce do zrobienia drugiej bety. Moj okropny ból gardła okazał się spowodowany wyrzynaniem ósemki, więc ledwo żyje. Doszedł szczekoscisk więc nawet zjeść porządnie nie mogę. przez weekend spróbuję załagodzić to szałwia i goździkami, jak nie pomoze to w poniedziałek pewnie wejdzie dentysta i antybiotyk, bo boli okrutnie, noc nieprzespana. trzy dychy na karku i zabkowanie, serio? Teraz boję się o ciaze, bo wiadomo ze żadne takie akcje nie pomagają:( mam nadzieję że chociaż ta beta będzie ok

witajcie z rana, ja już stoję w kolejce do zrobienia drugiej bety. Moj okropny ból gardła okazał się spowodowany wyrzynaniem ósemki, więc ledwo żyje. Doszedł szczekoscisk więc nawet zjeść porządnie nie mogę. przez weekend spróbuję załagodzić to szałwia i goździkami, jak nie pomoze to w poniedziałek pewnie wejdzie dentysta i antybiotyk, bo boli okrutnie, noc nieprzespana. trzy dychy na karku i zabkowanie, serio? Teraz boję się o ciaze, bo wiadomo ze żadne takie akcje nie pomagają:( mam nadzieję że chociaż ta beta będzie ok
Witaj w klubie. Ja juz rok sie bujam z 8. Mialam juz 2 antybiotyki. Ale dwoch dentystow stwierdzilo ze czekamy no 8 rosnie skokowo i moze rosnac kilka lat :( Wspolczuje :(

[GROUP=][/GROUP]

to jest jakas ironia losu. nic sie nie dzieje przez iles tam lat a ledwo zachodzisz w ciaze i jeb 😑

reklama
Vingag, to jest jakas ironia losu. nic sie nie dzieje przez iles tam lat a ledwo zachodzisz w ciaze i jeb 😑

monnkej, czekaj cierpliwie (wiem, latwo pisac). u mnie te blade kreski wyszly z 2 minuty po zrobieniu testu. one sie jakos dluzej namyslaja:p

Do góry