reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj beta ponad 1300, byłam na wizycie i jest pęcherzyk 🥰 Nawet ciąża starsza o dwa dni wg jego rozmiaru 😅 Za dwa tygodnie idę już na serduszko. Dzisiaj 5+0 tydz. Z objawów to mam pobolewania podbrzusza i bolące piersi i na razie nic więcej ;)

Super! :) Ja idę pierwszy raz w 6t2d wedlug OM i mam nadzieję, że serduszko będzie..
Z objawów u mnie też bolące piersi, ale również ciągłe odbijanie :(

Cześć dziewczyny, wczoraj beta ponad 1300, byłam na wizycie i jest pęcherzyk 🥰 Nawet ciąża starsza o dwa dni wg jego rozmiaru 😅 Za dwa tygodnie idę już na serduszko. Dzisiaj 5+0 tydz. Z objawów to mam pobolewania podbrzusza i bolące piersi i na razie nic więcej ;)
Witaj 😘 super że już widać było pęcherzyk 🙂

Byłam u dr Gról, a wcześniej do Grewling-Szmit.

Jestem takiego samego zdania jak wy, nie spotkałam się z tym żeby lekarz tak podszedł do tematu. Zrobilam bete właściwie dla siebie bo żaden ginekolog tego nie wymaga a ten tylko mnie stresuje swoim podejściem. Nie jestem jakąś wariatką by co chwilę to sprawdzać, a w dodatku jestem świadoma ze na początku ciąży może być różnie. Miałam już biochemiczną i wiem że jeśli beta spadnie i ciaża nie będzie na tak wczesnym etapie rozwijać się prawidłowo to nic mi nie pomoże.
Podjęłam decyzję - zmiana lekarza! Chce mieć osobę zaufaną a nie taką, z którą każdy kontakt będzie mnie stresował a wręcz doprowadzał do wkurwienia.
Do kogo chodzisz?

reklama
Do góry