reklama
Ariszka
Fanka BB :)
Sasidi jakie leki bierzesz jeżeli mogę zapytać?Ja już jestem od testu. Byłam od razu tego samego dnia u lekarza żeby leki mieć ustawione. Że względu na duży kontakt z ludźmi ( wirusy, przeziębienia) i opary ( przy robieniu paznokci).
Po obiadku miałam drzemkę a teraz zastanawiam się czy robić miodownik chyba moja pierwsza zachcianka
Dzień dobry dzień zaczyna się od delikatnych mdłości i bólu piersi w planach dzień mopa i zupa pomidorowa - ulubiona mojego synkaDzień dobry z rana! Co słychać? Jak sie czujecie?
Muszę się pochwalić wczoraj pierwszy raz zrobiłam sama sobie zastrzyk 40 min się modliłam żeby wbić igłę ale nie chciałam już sąsiadki męczyć. Niby chwila, ale codziennie obowiązek przyjść o tej samej porze.
monnkej
Dzięki [emoji3590] będę czekacVingag, to jest jakas ironia losu. nic sie nie dzieje przez iles tam lat a ledwo zachodzisz w ciaze i jeb [emoji58]
monnkej, czekaj cierpliwie (wiem, latwo pisac). u mnie te blade kreski wyszly z 2 minuty po zrobieniu testu. one sie jakos dluzej namyslaja
PotwierdzamVingag, to jest jakas ironia losu. nic sie nie dzieje przez iles tam lat a ledwo zachodzisz w ciaze i jeb
monnkej, czekaj cierpliwie (wiem, latwo pisac). u mnie te blade kreski wyszly z 2 minuty po zrobieniu testu. one sie jakos dluzej namyslaja
Pisałam już luteinę pod język i heparynę w zastrzykach.Sasidi jakie leki bierzesz jeżeli mogę zapytać?
Ariszka
monnkej a jakiej czułości mialas test? Mi 25 wyszla prawie niewidoczna a 10 juz normalna przed spodziewana @.
Vingag współczuję, mi ósemki po obu stronach rosna poziomo i sie któregoś dnia zdziwię jak mi przyjdzie usuwać brrr. Idz do dentysty bo niepotrzebnie się męczysz a antybiotyk Ci wyciszy ten ból i przynajmniej zjesz normalnie.
Dzej.zi ja najdłużej spie ostatnio do 4 rano sny mam tak mega realistyczne. Na szczęście jest L4 i w każdej chwili kochane łóżeczko mnie moze ugościć
A tak poza tym to dzień dobry wszystkim, musialam Was chwile poczytać dzisiaj bo wczoraj cos było u nas z siecią i nie mialam neta. Dopiero koło w nocy wrócił. Pięknego dnia zycze
Vingag współczuję, mi ósemki po obu stronach rosna poziomo i sie któregoś dnia zdziwię jak mi przyjdzie usuwać brrr. Idz do dentysty bo niepotrzebnie się męczysz a antybiotyk Ci wyciszy ten ból i przynajmniej zjesz normalnie.
Dzej.zi ja najdłużej spie ostatnio do 4 rano sny mam tak mega realistyczne. Na szczęście jest L4 i w każdej chwili kochane łóżeczko mnie moze ugościć
A tak poza tym to dzień dobry wszystkim, musialam Was chwile poczytać dzisiaj bo wczoraj cos było u nas z siecią i nie mialam neta. Dopiero koło w nocy wrócił. Pięknego dnia zycze
Niesia90
Cześć dziewczyny. Ja trochę z innej beczki. Czy któraś z Was (tych zafasolkowanych) chodzi na siłownie? Ja miałam wrócić do treningów. Uwielbiałam zajęcia fitness: trampoliny i pumpy, ale wiem że to raczej teraz nie wskazane. Szczególnie trampoliny Myślałam, żeby zacząć chodzić na jogę i pilates oraz trochę na bieżni pochodzić. Zaś z drugiej strony boje się że coś się stanie mojemu ziarenku. Mój mąż mówi że przesadzam ale sama nie wiem...
Ariszka
Tak o heparynie czytala a luteina musiala mi umknąć. Ups, sorki wlasnie tez doczytałam ze dzielnie sobie zrobiłaś 1 zastrzyk. Ja juz mam siniaki i krwiaki na brzuchu. Ale staram się być odważna!Pisałam już luteinę pod język i heparynę w zastrzykach.
reklama
Mała.czarna
Ja chodzilam przed ciaza. Ale niestety teraz stwierdzilam ze pierwszy trymestr odpuszczam. Ja bede dzis probowac jogi w domuCześć dziewczyny. Ja trochę z innej beczki. Czy któraś z Was (tych zafasolkowanych) chodzi na siłownie? Ja miałam wrócić do treningów. Uwielbiałam zajęcia fitness: trampoliny i pumpy, ale wiem że to raczej teraz nie wskazane. Szczególnie trampoliny Myślałam, żeby zacząć chodzić na jogę i pilates oraz trochę na bieżni pochodzić. Zaś z drugiej strony boje się że coś się stanie mojemu ziarenku. Mój mąż mówi że przesadzam ale sama nie wiem...