reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

witajcie z rana, ja już stoję w kolejce do zrobienia drugiej bety. Moj okropny ból gardła okazał się spowodowany wyrzynaniem ósemki, więc ledwo żyje. Doszedł szczekoscisk więc nawet zjeść porządnie nie mogę. przez weekend spróbuję załagodzić to szałwia i goździkami, jak nie pomoze to w poniedziałek pewnie wejdzie dentysta i antybiotyk, bo boli okrutnie, noc nieprzespana. trzy dychy na karku i zabkowanie, serio? Teraz boję się o ciaze, bo wiadomo ze żadne takie akcje nie pomagają:( mam nadzieję że chociaż ta beta będzie ok
Strasznie współczuje ósemki🥺 Też miałam przeboje ale z tym że wyszły małe i się psuły. Ból okropny, najgorszy ze wszystkich (podejrzewam że gorszy od porodu😅😂). Na szczęście już wszystkie usunęłam. Nie wyobrażam sobie jakbym miała w ciąży to robić bez znieczulenia 😱😨

reklama
Tak o heparynie czytala a luteina musiala mi umknąć. Ups, sorki😁😅 wlasnie tez doczytałam ze dzielnie sobie zrobiłaś 1 zastrzyk. Ja juz mam siniaki i krwiaki na brzuchu. Ale staram się być odważna!🤰
Ja mam tylko dwie małe kropeczki sine. A po wczorajszym zastrzyku nawet śladu nie ma 😁 ogólnie ja jestem panikara do każdego zastrzyku , pobrania krwi 🙈 zawsze cala spocona jestem i w ogóle 😅 wczoraj z moją mamą byłam połączona na głośniku, moja mama prawie przez telefon mi zrobiła haha

Cześć dziewczyny. Ja trochę z innej beczki. Czy któraś z Was (tych zafasolkowanych) chodzi na siłownie? Ja miałam wrócić do treningów. Uwielbiałam zajęcia fitness: trampoliny i pumpy, ale wiem że to raczej teraz nie wskazane. Szczególnie trampoliny 😁 Myślałam, żeby zacząć chodzić na jogę i pilates oraz trochę na bieżni pochodzić. Zaś z drugiej strony boje się że coś się stanie mojemu ziarenku. Mój mąż mówi że przesadzam ale sama nie wiem...
Ja ćwiczyłam w domu, udało mi się 10 kg zrzucic, teraz się boję, najwięcej czasu poświęcałam na stacjonarny rower. Zapytam lekarza ale wizyta teraz dopiero 12go.

Hej! Mam 26 lat na imię Asia. Waga 60kg. Mam wizytę u lekarza w poniedziałek, z aplikacji wychodzi mi 7 tc. o której wiem od tygodnia z 3 pozytywnych testów :) Jeden wykonany na dwa dni przed spodziewaną miesiączką blada kreska ale widoczna a kolejne dwa testy w 1 dniu spóźniania się jej już grubasy.
Jedyne objawy to senność, okropna, już tydzień przed spodziewaną miesiączką usnęłam jadąc autobusem, w pracy też dramat mimo że mam pracę w której jakby nie ma nudy, drugi objaw to bolące piersi, powiększone, ale bez przesady. Dzisiaj mi zaczęła wychodzić znowu ósemka, nie wiem czy to ma coś wspólnego ze stanem błogosławionym. Chcieliśmy z narzeczonym już bobasa, ale jak się udało w sumie za pierwszym razem to jesteśmy w wielkim szoku i wystraszeni, co to teraz będzie :) Pozdrawiam czerwcówki <3

Hej! Mam 26 lat na imię Asia. Waga 60kg. Mam wizytę u lekarza w poniedziałek, z aplikacji wychodzi mi 7 tc. o której wiem od tygodnia z 3 pozytywnych testów :) Jeden wykonany na dwa dni przed spodziewaną miesiączką blada kreska ale widoczna a kolejne dwa testy w 1 dniu spóźniania się jej już grubasy.
Jedyne objawy to senność, okropna, już tydzień przed spodziewaną miesiączką usnęłam jadąc autobusem, w pracy też dramat mimo że mam pracę w której jakby nie ma nudy, drugi objaw to bolące piersi, powiększone, ale bez przesady. Dzisiaj mi zaczęła wychodzić znowu ósemka, nie wiem czy to ma coś wspólnego ze stanem błogosławionym. Chcieliśmy z narzeczonym już bobasa, ale jak się udało w sumie za pierwszym razem to jesteśmy w wielkim szoku i wystraszeni, co to teraz będzie :) Pozdrawiam czerwcówki <3
Kuźwa, witaj w grupie z tą ósemka... Co te zęby??

reklama
Do góry