Ariszka
Fanka BB :)
Ślicznie pięknieBeta
24.09 było 19
28.09 było 142
1.10 dzisiaj 589 [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie pięknieBeta
24.09 było 19
28.09 było 142
1.10 dzisiaj 589 [emoji3590]
Straszny jakis buc. Mnie by takie gadanie od razu cisnienie podniosło i musiałabym się z Panem szanownym Doktorem pożegnaćDziewczyny, ginekolog u którego bylam we wtorek to nowy bo coś mi odwaliło że ta moja średnio mi pasuje i bylam u faceta pierwszy raz. Kazał mi zrobić bete i wysłać wyniki. Wyslalam a on mi po raz kolejny każe robić bete w poniedziałek! To będzie już 4. Moim zdaniem skoro przyrosty są ładne to powinnam poczekać z tydzien/max dwa i iść na usg żeby coś zobaczyć, a nie teraz co drugi dzień latać do laboratorium bo mnie to bardzo stresuje.. On mi ogolnie na tej wizycie powiedział że narazie ciąży nie ma bo nic w macicy nie dziwi, no nie dziwie się że nic nie było widać skoro moja beta wynosiła dzien wcześniej 140.. Tym bardziej powiedział że dopóki nic nie widać to na podtrzymanie mi nic nie da, jestem po ciąży biochemicznej i wiem że jak beta zacznie spadać to nie jesteśmy w stanie już nic zrobić..
Co myślicie? Ja już nie wiem, którego lekarza wybrać!
Ja już po oddaniu krwii, zrobiłam powtórną betę i TSH, bo w poprzedniej ciąży miałam podwyższone, to jak coś wolę wcześniej brać lekiDzień dobry z rana! Co słychać? Jak sie czujecie?
Pieeknie daj znac jak wyniki :*Ja już po oddaniu krwii, zrobiłam powtórną betę i TSH, bo w poprzedniej ciąży miałam podwyższone, to jak coś wolę wcześniej brać leki
Ja na NFZ mam super babkę pozytywny test beta dla pewności, leki, oszczędny tryb życia I widzimy się za dwa tyg jak by były krwawienia dzwonićMój lekarz ma inne zdanie. Od pozytywnego testu leki, beta tylko raz żeby się nie stresować. Brać leki czekać i być dobrej myśli.
Jaaa, tylko się wygrzebie z łóżka. Obawiam się że to dalej za wcześnie. Chociaż ide dzisiaj do gina na konsultacje więc jakby jakiś cień był to już bym mu mowila [emoji28]Kto dziś testuje?