reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, ginekolog u którego bylam we wtorek to nowy bo coś mi odwaliło że ta moja średnio mi pasuje i bylam u faceta pierwszy raz. Kazał mi zrobić bete i wysłać wyniki. Wyslalam a on mi po raz kolejny każe robić bete w poniedziałek! To będzie już 4. Moim zdaniem skoro przyrosty są ładne to powinnam poczekać z tydzien/max dwa i iść na usg żeby coś zobaczyć, a nie teraz co drugi dzień latać do laboratorium bo mnie to bardzo stresuje.. On mi ogolnie na tej wizycie powiedział że narazie ciąży nie ma bo nic w macicy nie dziwi, no nie dziwie się że nic nie było widać skoro moja beta wynosiła dzien wcześniej 140.. Tym bardziej powiedział że dopóki nic nie widać to na podtrzymanie mi nic nie da, jestem po ciąży biochemicznej i wiem że jak beta zacznie spadać to nie jesteśmy w stanie już nic zrobić..
Co myślicie? Ja już nie wiem, którego lekarza wybrać!
Straszny jakis buc. Mnie by takie gadanie od razu cisnienie podniosło i musiałabym się z Panem szanownym Doktorem pożegnać

Ja czekam u endokrynologa TSH 0,02
Pierwszy raz od tygodnia przespałam 4 rano i nie obudziłam się ze zdrętwiałym gardłem....sama nie wiem czy dobrze czy źle, chociaż teraz w tej maseczce mam coraz większe mdłości 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

reklama
Do góry