Tylko moja dzidzia nie lubi tak jak ja babeczek malinowychWow ale spora różnica ❤ Cieszę się że dzisiaj masz lepszy dzień
reklama
Kamila2118
Zaciekawiona BB
Hej.mi w poprzedniej ciaży tez doskwierały takie problemy skorne polozna poleciła mi smarowac się clotrimazolem i pomogło do dzis jak cos mi wychodzi to tylko ta maśc mi pomaga.Z takich trywialnych spraw, ma ktoś tez problem z krostkami na buzi, odkąd jest w ciąży ? Ja przed ciąża nie miałam takich problemów, pory rozszerzone, ale syfy jakieś okazjonalnie zazwyczaj po jedzeniu, które mi szkodziło, albo przed okresem, ale teraz jest masakra. Nie mogę sobie z tym poradzić w żaden sposób , i to nie jest taki typowy trądzik, tylko taka kaszka, ale zaczerwieniona. Macie jakieś rady co z tym zrobić ?? Załączam zdjęcie, jest nieprzyjemne, dlatego ostrzegam w razie w.
A co zmieni to że zrobisz nifty? Pytam z ciekawości, bo jakbym zrozumiała co to zmieni to może sama bym się zastanowiłaBardzo mi przykro! Wiem co czujesz! Dasz radę, bądź silna! Jakbyś czegoś potrzebowała to pisz [emoji26]Ja na pewno usg i pappa. A nad nifty myślę w związku z tą sytuacją.
amanda2903
Fanka BB :)
Ja tak trochę z innej beczki Od kilku dni męczą mnie okropne wymioty, o każdej porze dnia, a w nocy mnie budzą mega mdłości... Nie mogę nic zjeść, a jak już coś w siebie wepchnę, to zaraz to zwracam Piję też mało, ale staram się ile mogę, bo boję się odwodnienia... Teraz męczę się strasznie nawet wkładając pranie do pralki, więc od razu muszę iść się położyć. Każdy mięsień w ciele mi się trzęsie, to jest straszne... Czy któraś z Was też tak ma? Może macie jakieś sposoby na tak złe samopoczucie?
Jaaaaaaaaaaaa!!!Ja tak trochę z innej beczki ☺ Od kilku dni męczą mnie okropne wymioty, o każdej porze dnia, a w nocy mnie budzą mega mdłości... Nie mogę nic zjeść, a jak już coś w siebie wepchnę, to zaraz to zwracam Piję też mało, ale staram się ile mogę, bo boję się odwodnienia... Teraz męczę się strasznie nawet wkładając pranie do pralki, więc od razu muszę iść się położyć. Każdy mięsień w ciele mi się trzęsie, to jest straszne... Czy któraś z Was też tak ma? Może macie jakieś sposoby na tak złe samopoczucie?
Sposobu cudownego nie mam, ale ostatnio mój kupił mi w aptece suplement na mdłości MAMMARIN. Można 3 x dziennie brać na początku. Czuje się lepiej. Tzn. głowa mnie trochę mniej boli, nie mam aż takich mdłości, mogę coś zjeść i wypić ale jak tylko trochę przetrawie co zjadłam to niestety wymiotuje. Ale mam nadzieję że przez ten czas coś się wchłonie zanim oddam posiłek myślę że musimy poprostu przetrwać. Ja teraz muszę leżeć, ale i tak na nic więcej nie mam siły, w głowie często też mi się kręci. Wiem co czujesz i jak jest ciężko funkcjonować.
amanda2903
Dziękuję Zaraz mojemu dopiszę do listy zakupów Właśnie te zawroty głowy i zwiotczałe mięśnie mnie przerażają Boję się, że zemdleję Też myślę, że trzeba przeczekać, ale mimo wszystko życzę nam, żeby to czekanie na ulgę trwało jak najkrócejJaaaaaaaaaaaa!!!
Sposobu cudownego nie mam, ale ostatnio mój kupił mi w aptece suplement na mdłości MAMMARIN. Można 3 x dziennie brać na początku. Czuje się lepiej. Tzn. głowa mnie trochę mniej boli, nie mam aż takich mdłości, mogę coś zjeść i wypić ale jak tylko trochę przetrawie co zjadłam to niestety wymiotuje. Ale mam nadzieję że przez ten czas coś się wchłonie zanim oddam posiłek myślę że musimy poprostu przetrwać. Ja teraz muszę leżeć, ale i tak na nic więcej nie mam siły, w głowie często też mi się kręci. Wiem co czujesz i jak jest ciężko funkcjonować.
Dodulina20
Gadałam dziś z kierowniczką, ucieszyła się z wiadomości, mimo że mamy bardzo dobry kontakt to trochę się stresowałam, szczególne ze wiem że i ona się stara ale nie wychodzi, nie byłam pewna jak zareaguje, ale było miło
Do tego skoro chodzimy do tego samego lekarza powiedziała że zamieni się ze mną wizytami jeszcze tylko muszę załatwić zamianę w recepcji i wizytę będę mieć 30.10 a nie 4.11
Do tego skoro chodzimy do tego samego lekarza powiedziała że zamieni się ze mną wizytami jeszcze tylko muszę załatwić zamianę w recepcji i wizytę będę mieć 30.10 a nie 4.11
Ostatnia edycja:
To ja u mnie 6t3d z usg 5t5d też miałam pulsującą kropkęJa bylam 6t4d ale wedlu usg 5t5d i był zarodek z bijącym serduszkiem.
Dzej.zi
Teraz mam wizyte w poniedziałek, zobaczymy czy coś nadrobił [emoji16][emoji2960]
To ja u mnie 6t3d z usg 5t5d też miałam pulsującą kropkę
reklama
Tu masz zdj opakowania małe tabletki a chyba mają dużą zawartość imbiru bo aż się odbija po nich imbirem nie chcę dodać zdj to dam linkDziękuję ❤ Zaraz mojemu dopiszę do listy zakupów ☺ Właśnie te zawroty głowy i zwiotczałe mięśnie mnie przerażają Boję się, że zemdleję Też myślę, że trzeba przeczekać, ale mimo wszystko życzę nam, żeby to czekanie na ulgę trwało jak najkrócej
suplement na mdlosci mam - Zakupy Google
www.google.com