reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Jedna z dziewczyn dodała zdjecie czoła w krostach (nic do Ciebie nie mam [emoji13]) i teraz jak odpalam aplikacje to cały czas widzę to czoło na głównej ścianie jakby, znaczy po wejściu w apke [emoji1787]
Hahahaha 😂😂😂 prosze

Załączniki

• 20200927_115854.jpg
    20200927_115854.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 81
reklama
Jedna z dziewczyn dodała zdjecie czoła w krostach (nic do Ciebie nie mam [emoji13]) i teraz jak odpalam aplikacje to cały czas widzę to czoło na głównej ścianie jakby, znaczy po wejściu w apke [emoji1787]

No nie wiem, mogłaś to napisać w normalny sposób do mnie, bo mogę je usunąć jeśli tak Ci razi w oczy. Szkoda żebyś coś do mnie miała bo wstawiłam zdjęcie czoła 🤔 Twój komentarz a „tym czole” był dla mnie osobiście nieuprzejmy.
Już nie będzie Ci przeszkadzać.

Hej, zrobiłam badania przepisane przez lekarza i wyszło, że mam podwyższony poziom TSH - mój to 4.56, a normą jest do 4.2...nie miałam nigdy problemów z tarczyca, mialam też robione badania w sierpniu - TSH, T4 wolne i Anty TPO I wszystkie były w normie. Czytałam ( pewnie niepotrzebnie) że w ciąży wręcz poziom TSH powinien spaść, normy dla ciężarnych są inne, a u mnie jest odwrotnie.
Czy któraś z Was miała podobnie? We wtorek mam wizytę u lekarza- ginekologa, więc dopyram, ale jakoś nie daje mi to spokoju...
Mnie tez TSH bardzo wzrosło w ciąży. Dostałam Euthyrox 75. Mam brać pół tabletki.

No nie wiem, mogłaś to napisać w normalny sposób do mnie, bo mogę je usunąć jeśli tak Ci razi w oczy. Szkoda żebyś coś do mnie miała bo wstawiłam zdjęcie czoła 🤔 Twój komentarz a „tym czole” był dla mnie osobiście nieuprzejmy.
Już nie będzie Ci przeszkadzać.
Próbowałaś kochana wieloetapowego oczyszczania twarzy?
Mam najprostszy tonik żel do mycia twarzy i krem. Staram się codziennie rano i wieczorem tak myć buzię. 1. Myje buzię woda z żelem, płucze woda osuszam pieluszka bambusowa. 2. Psikam ja to okiem (mam z atomizerem) ale świetnie działa też wylany na dłonie i wklepany bezpośrednio 3.zamykam to wszystko kremem. Nie wiem czy robię to dobrze czy nie ale bardzo zmieniła mi się buzia odkąd to stosuje wyprysków dużo mniej a i zaskórników. Spróbuj, może pomoże. Dobre jest też mydło z apteki z nanosrebrem. Używam kosmetyków z miya bo mają dobry skład 😉

reklama
Do góry