reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Witajcie. Słaba noc za mną , za dużo nerwow. Oglądałam filmiki z Warszawy jak protestują. Brawo dla nich. Szkoda ze tak daleko...
No ja tez sobie o tym myślałam, ze teraz jak kobieta wyjedzie za granice usunąć chory płód to po powrocie będzie przesłuchiwana od góry do dołu co zrobiła z dzieckiem i czemu nie jest już w ciąży. Jeszcze zaczną zamykać takie kobiety w więzieniach. Ciemnogród.

Zmianiajac temat na przyjemniejszy- Gratuluje udanych wizyt ☺ Cieszę się ze zdrowo rosniecie. Już się doczekać nie mogę swojej wizyty a gdzie tam do wtorku 😳
Ja mam pierwsza wizyte we wtorek wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..

Wczoraj cały dzień miałam mniejsze mdłości i trochę zaczynałam sie martwić. Wieczorem chciałam zrobić małe zakupy w Tesco i zaNim dojechałam do sklepu, prawie obrzygalam własne kolana w aucie - więc tak, jest ok 😂 dziś odwiozlam małego do szkoly i byl w powrocie sprint do łazienki. Co mi wczoraj nie pasowało? 😂
Hahahah 🤣 ja mialam sprint ze sklepu dwa dni temu 🤣 rozbieralam sie w biegu jak w filmach pijana para w drodze do sypialni 😂😂😂

Tak jak Wy mialam problemy ze spaniem.. juz mi sie jakies koszmary snily. Obudzilam sie z mysla, ze zyje w serialu Opowiesc Podrecznej.
Wspolczuje nam wszystkim ale przede wszystkim kazdej kobiecie >35, u ktorych rosnie ryzyko wad.
Dziś pierwsza wizyta, 5+1 lub 5+2. Ciekawa jestem czy będzie już coś widać czy tylko puste jajo 🙈
U mnie w 5+2 był pęcherzyk ;)

reklama
Do góry