Mała.czarna
Fanka BB :)
Zw cala Polska w czerwonej?A słyszałaś o kolejnych obostrzeniach od jutra? Chorzy psychicznie ludzie wprowadzają kolejne ograniczenia. Szkoda słów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zw cala Polska w czerwonej?A słyszałaś o kolejnych obostrzeniach od jutra? Chorzy psychicznie ludzie wprowadzają kolejne ograniczenia. Szkoda słów.
Rząd ma ogłosić dziś nowe obostrzenia.:Zw cala Polska w czerwonej?
Matko to donrze ze my robimy dziś darowiznę z babcia ktora ma 82 lata :/ byłyby jajaRząd ma ogłosić dziś nowe obostrzenia.:
Od soboty lokale gastronomiczne w całej Polsce będą zamknięte – informuje Wirtualna Polska. Możliwe będzie tylko zamówienie jedzenia na wynos.
Starsi będą mogli opuszczać dom tylko udając się do lekarza lub do sklepu, osoby w wieku do lat 16 w godzinach 9-15 na zewnątrz przebywać będą musiały w towarzystwie dorosłych.
Wszystkie obostrzenia mają planowo obowiązywać 2 tygodnie, ale w przypadku dalszego pogarszania się sytuacji epidemiologicznej mogą zostać przedłużone.
O Wow! Ale brzdąc już duzy ❤ ile czasu różni te zdjęcia?Hej dziewczyny. Ja dziś byłam w laboratorium zrobić wyniki, kosztowały sporo bo 265zl... I czekałam w kolejce przed labo godzinę, nawet nie było gdzie usiąśćpóźniej jeszcze 30min w środku.wrocilam do domu zmęczona jakbym przebiegła maraton
ale w nagrodę kupiłam bułeczkę warzywna i babeczkę z malinami z ulubionej cukierni
dzisiaj odczuwam gule w gardle i brzuch nie swój ale bez większych mdłości i jeszcze nie wymiotowałam
juuupiii i pije wodę na zapas
Załączam Wam zdj z 7+0 i 7+4. Zobaczcie jak nasze fasolki szybko rosną![]()
My powiedzieliśmy dziś mamie mojej. Dzieciaki podsłuchaliMama zareagowała dobrze ale starsza córka nie ciekawie. Najpierw się obraziła pozniej plakala. Powiedziała że nie chce żadnego srajtka i że wywali go przez okno
teraz przyszła i rozmawia z nami normalnie ale nie chce rozmawiać o dziecku. Młoda zas super już nad imieniem się zastanawia i cieszy się bardzo
![]()
Z dwójka ciężko a co dopiero z 3!
To tez moje pierwsze dziecko a okazało się że będą dziecizawsze chciałam mieć dwójkę ale chciałam być dwa razy w ciąży
może 3 sobie sprawie
![]()
Mi pani w aptece poleciła Locomotiv, to po prostu sproszkowany imbirŻonie mojego taty na mdłości i wymioty pomógł locomotiv (nie wiem jak się to pisze), może i tobie pomoże ?
Dziewczyny czy wy wszystkie odczuwacie ból piersi? Ja nic nie czuje gdyby nie test to pewnie myslala bym że mi się okres spóźnia. Mam się martwić?
4 dni tak jak pisałamO Wow! Ale brzdąc już duzy ❤ ile czasu różni te zdjęcia?
Ja już nie czytam komentarzy na ten temat, bo tylko się gotuję.Matko dziewvzyny, kłócę się z jakimś facetem na facebooku na temat aborcji. Jak facet może wypowiadać się na ten temat. Przecież to nie on musi nosić dziecko pod sercem tylko ja.
Wg niego dziecko z narządami wewnętrznymi na zewnątrz powinno się urodzić i żyć. Mało tego będzie to godne życie![]()