Mała.czarna
Fanka BB :)
Zw cala Polska w czerwonej?A słyszałaś o kolejnych obostrzeniach od jutra? Chorzy psychicznie ludzie wprowadzają kolejne ograniczenia. Szkoda słów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zw cala Polska w czerwonej?A słyszałaś o kolejnych obostrzeniach od jutra? Chorzy psychicznie ludzie wprowadzają kolejne ograniczenia. Szkoda słów.
Rząd ma ogłosić dziś nowe obostrzenia.:Zw cala Polska w czerwonej?
Matko to donrze ze my robimy dziś darowiznę z babcia ktora ma 82 lata :/ byłyby jajaRząd ma ogłosić dziś nowe obostrzenia.:
Od soboty lokale gastronomiczne w całej Polsce będą zamknięte – informuje Wirtualna Polska. Możliwe będzie tylko zamówienie jedzenia na wynos.
Starsi będą mogli opuszczać dom tylko udając się do lekarza lub do sklepu, osoby w wieku do lat 16 w godzinach 9-15 na zewnątrz przebywać będą musiały w towarzystwie dorosłych.
Wszystkie obostrzenia mają planowo obowiązywać 2 tygodnie, ale w przypadku dalszego pogarszania się sytuacji epidemiologicznej mogą zostać przedłużone.
O Wow! Ale brzdąc już duzy ❤ ile czasu różni te zdjęcia?Hej dziewczyny. Ja dziś byłam w laboratorium zrobić wyniki, kosztowały sporo bo 265zl... I czekałam w kolejce przed labo godzinę, nawet nie było gdzie usiąść później jeszcze 30min w środku.wrocilam do domu zmęczona jakbym przebiegła maraton ale w nagrodę kupiłam bułeczkę warzywna i babeczkę z malinami z ulubionej cukierni dzisiaj odczuwam gule w gardle i brzuch nie swój ale bez większych mdłości i jeszcze nie wymiotowałam juuupiii i pije wodę na zapas
Załączam Wam zdj z 7+0 i 7+4. Zobaczcie jak nasze fasolki szybko rosną
My powiedzieliśmy dziś mamie mojej. Dzieciaki podsłuchali Mama zareagowała dobrze ale starsza córka nie ciekawie. Najpierw się obraziła pozniej plakala. Powiedziała że nie chce żadnego srajtka i że wywali go przez okno teraz przyszła i rozmawia z nami normalnie ale nie chce rozmawiać o dziecku. Młoda zas super już nad imieniem się zastanawia i cieszy się bardzo
Z dwójka ciężko a co dopiero z 3!
To tez moje pierwsze dziecko a okazało się że będą dzieci zawsze chciałam mieć dwójkę ale chciałam być dwa razy w ciąży może 3 sobie sprawie
Mi pani w aptece poleciła Locomotiv, to po prostu sproszkowany imbir I mi pomagał, działał w ciągu około 30 min, przynosił ulge na jakieś 2 h.Żonie mojego taty na mdłości i wymioty pomógł locomotiv (nie wiem jak się to pisze ), może i tobie pomoże ?
Dziewczyny czy wy wszystkie odczuwacie ból piersi? Ja nic nie czuje gdyby nie test to pewnie myslala bym że mi się okres spóźnia. Mam się martwić?
4 dni tak jak pisałamO Wow! Ale brzdąc już duzy ❤ ile czasu różni te zdjęcia?
Ja już nie czytam komentarzy na ten temat, bo tylko się gotuję.Matko dziewvzyny, kłócę się z jakimś facetem na facebooku na temat aborcji. Jak facet może wypowiadać się na ten temat. Przecież to nie on musi nosić dziecko pod sercem tylko ja.
Wg niego dziecko z narządami wewnętrznymi na zewnątrz powinno się urodzić i żyć. Mało tego będzie to godne życie