Mała.czarna
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ile będziesz miała jutro? o której wizyta?Kto jutro ze mną wizytuje?[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki ile będziesz miała jutro? o której wizyta?Kto jutro ze mną wizytuje?[emoji16]
Masz rację, ale człowiek taki niecierpliwy... masakra. Najbardziej mnie ciekawi ten przyrostNie idz na bete, niepotrzebne nerwy i strata kasy. Ja robilam 3 razy bo lekarz sobie to wymyślił a było to generalnie zbędne. Czekaj cierpliwie na wizyte i odpoczywaj
Witaj ja tez połowa czerwca , tez narazie dwa testy domowe i tez wizyta za 2 tygodnieHej, witam się i ja termin mam mniej więcej na polowe czerwca, to będzie nasze drugie dziecko
Na razie jestem tylko po testach domowych, wizytę u mojej lekarki mam na za 2 tygodnie, mam nadzieje ze będzie już coś widać
Zastanawialam się w ogóle czy już będzie wątek na czerwiec, a tu już prawie 300 stron
Zadalam takie pytanie powiedzieli, że jest korona i ginekolodzy przyjmują w zmniejszonych godzinach i nie mają już miejsc dla nowych pacjentekA czy przypadkiem nie jest tak że mają tydzień na znalezienie terminu dla kobiety w ciąży???
Zadalam takie pytanie powiedzieli, że jest korona i ginekolodzy przyjmują w zmniejszonych godzinach i nie mają już miejsc dla nowych pacjentek
Ale pewnie prywatnie na drugi dzien i to ten sam lekarzZadalam takie pytanie powiedzieli, że jest korona i ginekolodzy przyjmują w zmniejszonych godzinach i nie mają już miejsc dla nowych pacjentek
Haha myslalam ze jestem sama Ja chciałabym pozostać na jednym, a jak już drugie to zaraz po pierwszym. Pieluchy za jednym razem, dzieci sie wtedy zarazem wychowują Ja tez z tych wygodnych
Czy tylko ja jestem daleko w tyle z badaniami? Bo jeszcze żadnego nie miałam
Zartujesz? To jest chore :/
Widzę że ja mialam.cholerne szczescie ze dostalam sie 2 dni po moim telefonie
Idę do Radosława Kozaryna, akurat on przyjmował w godzinach i terminie jaki mi pasował, nie znam, nie znalazłam żadnych opinii, więc w ciemno. Do prywatnego też się czaje, ale raczej dopiero na to USG, które jest ok 11 tyg.Może Twój lekarz ma kontrakt z nfz
Czekam na info! Okazuje się że będę miała pakiet od listopada także trochę sobie poczekam [emoji28] ale i tak będę chodzić jeszcze prywatnie więc luz którego gin wybrałaś?
Oo a mogłabyś zrobić zdjecie?Mama prawnik ma taką gotowe pismo w sprawie tych wizyt podobno działa i wizyta się znajduje
Tak mówili że prywatnie mogą mnie zapisać ale ja nie chce bo prywatnie jestem zapisana do bardzo dobrego specjalistyAle pewnie prywatnie na drugi dzien i to ten sam lekarz