Mała.czarna
Fanka BB :)
Trzymam kciukiKto jutro ze mną wizytuje?[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiKto jutro ze mną wizytuje?[emoji16]
Masz rację, ale człowiek taki niecierpliwy... masakra. Najbardziej mnie ciekawi ten przyrostNie idz na bete, niepotrzebne nerwy i strata kasy. Ja robilam 3 razy bo lekarz sobie to wymyślił a było to generalnie zbędne. Czekaj cierpliwie na wizyte i odpoczywaj![]()
WitajHej, witam się i jatermin mam mniej więcej na polowe czerwca, to będzie nasze drugie dziecko
Na razie jestem tylko po testach domowych, wizytę u mojej lekarki mam na za 2 tygodnie, mam nadzieje ze będzie już coś widać
Zastanawialam się w ogóle czy już będzie wątek na czerwiec, a tu już prawie 300 stron![]()
Zadalam takie pytanie powiedzieli, że jest korona i ginekolodzy przyjmują w zmniejszonych godzinach i nie mają już miejsc dla nowych pacjentekA czy przypadkiem nie jest tak że mają tydzień na znalezienie terminu dla kobiety w ciąży???
Zadalam takie pytanie powiedzieli, że jest korona i ginekolodzy przyjmują w zmniejszonych godzinach i nie mają już miejsc dla nowych pacjentek
Ale pewnie prywatnie na drugi dzienZadalam takie pytanie powiedzieli, że jest korona i ginekolodzy przyjmują w zmniejszonych godzinach i nie mają już miejsc dla nowych pacjentek
Haha myslalam ze jestem samaJa chciałabym pozostać na jednym, a jak już drugie to zaraz po pierwszym. Pieluchy za jednym razem, dzieci sie wtedy zarazem wychowują
Ja tez z tych wygodnych
![]()
Czy tylko ja jestem daleko w tyle z badaniami?Bo jeszcze żadnego nie miałam
![]()
Zartujesz? To jest chore :/
Widzę że ja mialam.cholerne szczescie ze dostalam sie 2 dni po moim telefonie![]()
Idę do Radosława Kozaryna, akurat on przyjmował w godzinach i terminie jaki mi pasował, nie znam, nie znalazłam żadnych opinii, więc w ciemno. Do prywatnego też się czaje, ale raczej dopiero na to USG, które jest ok 11 tyg.Może Twój lekarz ma kontrakt z nfz![]()
Czekam na info! Okazuje się że będę miała pakiet od listopada także trochę sobie poczekam [emoji28] ale i tak będę chodzić jeszcze prywatnie więc luzktórego gin wybrałaś?
Oo a mogłabyś zrobić zdjecie?Mama prawnik ma taką gotowe pismo w sprawie tych wizyt podobno działa i wizyta się znajduje
Tak mówili że prywatnie mogą mnie zapisać ale ja nie chce bo prywatnie jestem zapisana do bardzo dobrego specjalistyAle pewnie prywatnie na drugi dzieni to ten sam lekarz
![]()