Mała.czarna
Fanka BB :)
Dobrze ze nie jestem samaHaha mnie tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze nie jestem samaHaha mnie tez
Ja idę na wizyte po 12.10 tylko czekam na info od lekarza. To będzie skończony 6 tydzień, no chyba ze bede musiala dłużej czekać to zdążę skończyć 7 [emoji23][emoji16]Ja tez jak obserwowałam po cichu to się cieszyłam z tych waszych testów [emoji854]
Jeśli chodzi o ból pośladka to dziwne. Ja bym zapytała lekarza o to. Szybko macie wizyty. Ja jestem zapisana na koniec października ale jutro sprawdzę czy uda się coś wcześniej znaleźć.
Jesteśmy w identycznym terminie haha xdJa idę na wizyte po 12.10 tylko czekam na info od lekarza. To będzie skończony 6 tydzień, no chyba ze bede musiala dłużej czekać to zdążę skończyć 7 [emoji23][emoji16]
Gratulacje Kochana ja objawy te same co Ty robiłaś już betę?Cześć Dziewczyny, dołączam do Was mam pozytywny test już od 11dpo (czułość 10 )) 28 dc; dzisiaj już 34dc. (pierwszy raz od prawie roku zrobiłam test zanim przyszła miesiączka - intuicja? ) Jak narazie słabo z objawami, tylko ból piersi i kości ogonowej, czasem coś czuje w podbrzuszu, poza tym wszystko dobrze. To moja pierwsza ciąża, muszę kontrolować TSH więc trochę obaw jest, ale jestem optymistycznie nastawiona Czerwiec to będzie piękny miesiąc na narodziny
Gratuluję wszystkim z pozytywnym wynikiem ! A starającym się życzę wytrwałości i spokoju, wierzę że każda z nas będzie miała swoje szczęście !
Ja idę na wizyte po 12.10 tylko czekam na info od lekarza. To będzie skończony 6 tydzień, no chyba ze bede musiala dłużej czekać to zdążę skończyć 7 [emoji23][emoji16]
Ja też xdOo ja też idę 12.10