reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja tez jak obserwowałam po cichu to się cieszyłam z tych waszych testów 🙃

Jeśli chodzi o ból pośladka to dziwne. Ja bym zapytała lekarza o to. Szybko macie wizyty. Ja jestem zapisana na koniec października ale jutro sprawdzę czy uda się coś wcześniej znaleźć.

Ja tez jak obserwowałam po cichu to się cieszyłam z tych waszych testów [emoji854]

Jeśli chodzi o ból pośladka to dziwne. Ja bym zapytała lekarza o to. Szybko macie wizyty. Ja jestem zapisana na koniec października ale jutro sprawdzę czy uda się coś wcześniej znaleźć.
Ja idę na wizyte po 12.10 tylko czekam na info od lekarza. To będzie skończony 6 tydzień, no chyba ze bede musiala dłużej czekać to zdążę skończyć 7 [emoji23][emoji16]

Cześć Dziewczyny, dołączam do Was :) mam pozytywny test już od 11dpo (czułość 10 )) 28 dc; dzisiaj już 34dc. (pierwszy raz od prawie roku zrobiłam test zanim przyszła miesiączka - intuicja? ) Jak narazie słabo z objawami, tylko ból piersi i kości ogonowej, czasem coś czuje w podbrzuszu, poza tym wszystko dobrze. To moja pierwsza ciąża, muszę kontrolować TSH więc trochę obaw jest, ale jestem optymistycznie nastawiona :) Czerwiec to będzie piękny miesiąc na narodziny :)

Gratuluję wszystkim z pozytywnym wynikiem ! A starającym się życzę wytrwałości i spokoju, wierzę że każda z nas będzie miała swoje szczęście !

Cześć Dziewczyny, dołączam do Was :) mam pozytywny test już od 11dpo (czułość 10 )) 28 dc; dzisiaj już 34dc. (pierwszy raz od prawie roku zrobiłam test zanim przyszła miesiączka - intuicja? ) Jak narazie słabo z objawami, tylko ból piersi i kości ogonowej, czasem coś czuje w podbrzuszu, poza tym wszystko dobrze. To moja pierwsza ciąża, muszę kontrolować TSH więc trochę obaw jest, ale jestem optymistycznie nastawiona :) Czerwiec to będzie piękny miesiąc na narodziny :)

Gratuluję wszystkim z pozytywnym wynikiem ! A starającym się życzę wytrwałości i spokoju, wierzę że każda z nas będzie miała swoje szczęście !
Gratulacje Kochana :) ja objawy te same co Ty :) robiłaś już betę?

reklama
Do góry