Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maca bym zjadla z miłą chęcią ale cukier nie pozwala. Natomiast po ciazy sobie napewno nie pożałujęA ja się właśnie objadam mc donaldem.
Dziś trochę pochodziłam i już brzuch ciagnie :/
4-5 dni i później 2 dni mniej kłuło, a dzisiaj tylko raz. Dokładnie, to nie był ostry ból tylko aż takie jakby drętwienie czułam od tego kłucia, że sobie rozmasowywalam ciało w tych miejscachJoszka dlugo Cie tak klulo? Bo mnie drugi dzien, co prawda nie powiedziałabym ze jest to ostry bol ale przeszkadza mi i ciągle o tym mysle
I tak przeszlo samo z siebie? Ja juz zaczynałam podejrzewac ze to coś od nerki ale pare dni temu robilam mocz i nic nie wyszło. Nie mam tez żadnych innych dolegliwości w tym kierunku. Liczę ze samo przyszlo i samo pojdzie.4-5 dni i później 2 dni mniej kłuło, a dzisiaj tylko raz. Dokładnie, to nie był ostry ból tylko aż takie jakby drętwienie czułam od tego kłucia, że sobie rozmasowywalam ciało w tych miejscach
Lekko widoczna tez jest bardzo pożądana gratuluje!Dzień dobry dziewczyny!! Wszystkim pozytywnym ciążowo gratuluje
Ja dziś 31dc i przed chwila zrobiłam. Lekko widoczna kreska. Mdłości od kilku dni, bolące piersi. Czy to aby ciąża ? rano powtarzam
GratulacjeDzień dobry dziewczyny!! Wszystkim pozytywnym ciążowo gratuluje
Ja dziś 31dc i przed chwila zrobiłam. Lekko widoczna kreska. Mdłości od kilku dni, bolące piersi. Czy to aby ciąża ? rano powtarzam
Ale superDzień dobry dziewczyny!! Wszystkim pozytywnym ciążowo gratuluje