Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma któraś wizytę w najbliższym czasie? Ja mam dopiero 13 października, będzie 6+5, mam nadzieję, że będzie serduszko. Byłam już 4+6, był pęcherzyk trochę ponad 4mm
Ja mam usg w czwartek a potem wizyte 26Ma któraś wizytę w najbliższym czasie? Ja mam dopiero 13 października, będzie 6+5, mam nadzieję, że będzie serduszko. Byłam już 4+6, był pęcherzyk trochę ponad 4mm
No właśnie sama nie wiem. 17 dni temu miałam ból owulacyjny i trochę plamilam wtedy przy jednym siku. Wrzucam fotkę testuAle super
Ile jesteś po @"?
No właśnie sama nie wiem. 17 dni temu miałam ból owulacyjny i trochę plamilam wtedy przy jednym siku. Wrzucam fotkę testu
Mnie bardziej dół pleców niz posladek, także nie pomogę. Obserwuj. W razie czego spytaj lekarza, ja mam zamiar tak zrobić bo stres niepotrzebnyPonawiam. Dziewczyny ból pośladka, uciskanie we wczesnej ciąży to normalne?
PieknieNo właśnie sama nie wiem. 17 dni temu miałam ból owulacyjny i trochę plamilam wtedy przy jednym siku. Wrzucam fotkę testu
Haha mnie tezCzy tylko mnie jara widok pozytywnych testow?