reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej kobietki. Ciesze sie szczesciem przyszlych mam ktore zobaczyly dwie kreseczki...ja nadal czekam..pozostalo mi 6 dni do @ ostatnie dwa dni bolal mnie lewy jajnik i czulam sie jakbym miala dostac @ ale nic. Teraz jajnik jest cicho ..zaczynam miec watpliwosci ze i ja niebawem zobacze dwie kreski...tak mi sie teraz dluzy czas...🙈

reklama
Hej kobietki. Ciesze sie szczesciem przyszlych mam ktore zobaczyly dwie kreseczki...ja nadal czekam..pozostalo mi 6 dni do @ ostatnie dwa dni bolal mnie lewy jajnik i czulam sie jakbym miala dostac @ ale nic. Teraz jajnik jest cicho ..zaczynam miec watpliwosci ze i ja niebawem zobacze dwie kreski...tak mi sie teraz dluzy czas...🙈
Trzymam kciuki żebyś zobaczyła 2 kreski✊🏻😉

Na pewno będzie i Twój czas ! bądź dobrej myśli, tzymam kciuki :)

Nic Ci nie da drugi wynik bety teraz. Przyrost bety sprawdza się po 48 h. Po większej przerwie badanie nie ma sensu.
Lepiej daruj sobie żeby się niepotrzebnie nie stresować [emoji3]
Może zrobię jeszcze w tygodniu, ale naczytałam się o dobrych przyrostach a później o pustym pęcherzyku, więc zastanawiam się co mi da wiedzy o tym wyniku.
a termin dosyć blisko mamy, jak dobrze liczę to mam 4+5 i termin na 8.06 :)

Teraz tak mysle @Mystriousmc jak Twoje testowanie kochana? Czy przegapiłam post?
Hejka, nie nie przegapiłas postu ostatnio nie pisałam tu na grupie nic, słabo się czułam ogólnie i nie miałam ochoty tego tu pisać bo w sumie czekałam do terminu @, od piątku 2.10 powinnam mieć @, nie mam nadal a bóle tak jakby okresowe co jakiś czas przychodzą, bolą mnie też piersi ale testy negatywne wychodzą, nie wiem co myśleć czekam jeszcze z dwa dni i spróbuję znów, ale dodam że nie opóźnił mi się tak @ od początku roku 20, a i uprzedzając pytania nie nie pójdę na betę bo jestem w UK i dopiero co zmienilismy miejsce zamieszkania i dopiero zmieniamy lekarza, w sumie nie wiem czy robią tu takie badania.

reklama
Tak tylko że przy wyższych wartościach już się beta nie podwaja co 48 h i może się dziewczyna bez sensu stresować. A prawidłowo przyrastająca beta nie daje pewności do niczego.
Nic nigdy nie daje niczemu pewnosci w zyciu jednak ja zostaje przy swoim ze na miejscu kolezanki zrobilabym bete ale to jej wybór i zrobi jak uwaza :)

Do góry