reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej kobietki. Ciesze sie szczesciem przyszlych mam ktore zobaczyly dwie kreseczki...ja nadal czekam..pozostalo mi 6 dni do @ ostatnie dwa dni bolal mnie lewy jajnik i czulam sie jakbym miala dostac @ ale nic. Teraz jajnik jest cicho ..zaczynam miec watpliwosci ze i ja niebawem zobacze dwie kreski...tak mi sie teraz dluzy czas...🙈

reklama
Hej kobietki. Ciesze sie szczesciem przyszlych mam ktore zobaczyly dwie kreseczki...ja nadal czekam..pozostalo mi 6 dni do @ ostatnie dwa dni bolal mnie lewy jajnik i czulam sie jakbym miala dostac @ ale nic. Teraz jajnik jest cicho ..zaczynam miec watpliwosci ze i ja niebawem zobacze dwie kreski...tak mi sie teraz dluzy czas...🙈
Trzymam kciuki żebyś zobaczyła 2 kreski✊🏻😉

Na pewno będzie i Twój czas ! bądź dobrej myśli, tzymam kciuki :)

Nic Ci nie da drugi wynik bety teraz. Przyrost bety sprawdza się po 48 h. Po większej przerwie badanie nie ma sensu.
Lepiej daruj sobie żeby się niepotrzebnie nie stresować [emoji3]
Może zrobię jeszcze w tygodniu, ale naczytałam się o dobrych przyrostach a później o pustym pęcherzyku, więc zastanawiam się co mi da wiedzy o tym wyniku.
a termin dosyć blisko mamy, jak dobrze liczę to mam 4+5 i termin na 8.06 :)

Teraz tak mysle @Mystriousmc jak Twoje testowanie kochana? Czy przegapiłam post?
Hejka, nie nie przegapiłas postu ostatnio nie pisałam tu na grupie nic, słabo się czułam ogólnie i nie miałam ochoty tego tu pisać bo w sumie czekałam do terminu @, od piątku 2.10 powinnam mieć @, nie mam nadal a bóle tak jakby okresowe co jakiś czas przychodzą, bolą mnie też piersi ale testy negatywne wychodzą, nie wiem co myśleć czekam jeszcze z dwa dni i spróbuję znów, ale dodam że nie opóźnił mi się tak @ od początku roku 20, a i uprzedzając pytania nie nie pójdę na betę bo jestem w UK i dopiero co zmienilismy miejsce zamieszkania i dopiero zmieniamy lekarza, w sumie nie wiem czy robią tu takie badania.

reklama
Tak tylko że przy wyższych wartościach już się beta nie podwaja co 48 h i może się dziewczyna bez sensu stresować. A prawidłowo przyrastająca beta nie daje pewności do niczego.
Nic nigdy nie daje niczemu pewnosci w zyciu jednak ja zostaje przy swoim ze na miejscu kolezanki zrobilabym bete ale to jej wybór i zrobi jak uwaza :)

Do góry