reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej dziewczyny. Przez Was mam gorsze samopoczucie pomimo tego, że od rana jest już okropne 😅 czytam o tych waszych mc i ja też chcę burgera 😭😭 u nas w mieścinie jest tylko chili mili i dzisiaj mają zamknięte 😭😭 a ja na nic innego dzisiaj nie mogę patrzeć takie mdłości mam... A myśle że po burgerze byłoby mi lepiej 😅🤣

Ja mam wizytę 16.10 to będzie 7+1. Nie mogę się już doczekać bardzo. Mam dobre myśli, moje objawy mnie w tym utwierdzają. Czuje się mega ciążowo 😅

Witam wszystkie nowe koleżanki 😘🙂

reklama
Gratulacje Kochana :) ja objawy te same co Ty :) robiłaś już betę?
Robiłam od razu po teście, 29dc była 108, od razu telefonicznie rozmawiałam z moją gin i stwierdziła, że nie trzeba iść na kolejną, jeśli miesiączka nie przyjdzie to jest ok i za tydzień (12.10) zadzwonić i umówić się na wizytę, bo teraz nic nie będzie widać. I tak się właśnie zastanawiam czy sprawdzać jeszcze raz betę, ale nie wiem co mi to da w zasadzie. Progesteron też od razu sprawdziłam i był 35.
A Wy już 12.10 będziecie miały wizyty, możecie przypomnieć który macie teraz dc./tc?

Robiłam od razu po teście, 29dc była 108, od razu telefonicznie rozmawiałam z moją gin i stwierdziła, że nie trzeba iść na kolejną, jeśli miesiączka nie przyjdzie to jest ok i za tydzień (12.10) zadzwonić i umówić się na wizytę, bo teraz nic nie będzie widać. I tak się właśnie zastanawiam czy sprawdzać jeszcze raz betę, ale nie wiem co mi to da w zasadzie. Progesteron też od razu sprawdziłam i był 35.
A Wy już 12.10 będziecie miały wizyty, możecie przypomnieć który macie teraz dc./tc?
Ja uwazam ze dwie warto zrobic zeby wiedziec jak przyrost, potem nie ma sensu :)
Ja mam 5+2 termin na 4.06 :)

Ja uwazam ze dwie warto zrobic zeby wiedziec jak przyrost, potem nie ma sensu :)
Ja mam 5+2 termin na 4.06 :)
Może zrobię jeszcze w tygodniu, ale naczytałam się o dobrych przyrostach a później o pustym pęcherzyku, więc zastanawiam się co mi da wiedzy o tym wyniku.
a termin dosyć blisko mamy, jak dobrze liczę to mam 4+5 i termin na 8.06 :)

Dziewczyny, gratuluje 2 kresek. Tez lubię patrzeć na pozytywne testy🥰 mam nadzieje że będzie ich jeszcze więcej.
Ja mam wizytę 19.10, tak zalecił mi gin na teleporadzie. To będzie 6t3d. Już nie mogę się doczekać!
I w ogóle dzisiaj był super dzień! Miała sesje ślubna plenerowa i jaram się bo wyjdą cudowne zdjęcia 🥰🥰 Zaś po sesji byłam na ukochanym sushi 🥰🥰🥰 (oczywiście nie jadłam surowego). I teraz nadrabiam co naskrobalyscie😉

reklama
Do góry