reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej dziewczyny. Przez Was mam gorsze samopoczucie pomimo tego, że od rana jest już okropne 😅 czytam o tych waszych mc i ja też chcę burgera 😭😭 u nas w mieścinie jest tylko chili mili i dzisiaj mają zamknięte 😭😭 a ja na nic innego dzisiaj nie mogę patrzeć takie mdłości mam... A myśle że po burgerze byłoby mi lepiej 😅🤣

Ja mam wizytę 16.10 to będzie 7+1. Nie mogę się już doczekać bardzo. Mam dobre myśli, moje objawy mnie w tym utwierdzają. Czuje się mega ciążowo 😅

Witam wszystkie nowe koleżanki 😘🙂

reklama
Gratulacje Kochana :) ja objawy te same co Ty :) robiłaś już betę?
Robiłam od razu po teście, 29dc była 108, od razu telefonicznie rozmawiałam z moją gin i stwierdziła, że nie trzeba iść na kolejną, jeśli miesiączka nie przyjdzie to jest ok i za tydzień (12.10) zadzwonić i umówić się na wizytę, bo teraz nic nie będzie widać. I tak się właśnie zastanawiam czy sprawdzać jeszcze raz betę, ale nie wiem co mi to da w zasadzie. Progesteron też od razu sprawdziłam i był 35.
A Wy już 12.10 będziecie miały wizyty, możecie przypomnieć który macie teraz dc./tc?

Robiłam od razu po teście, 29dc była 108, od razu telefonicznie rozmawiałam z moją gin i stwierdziła, że nie trzeba iść na kolejną, jeśli miesiączka nie przyjdzie to jest ok i za tydzień (12.10) zadzwonić i umówić się na wizytę, bo teraz nic nie będzie widać. I tak się właśnie zastanawiam czy sprawdzać jeszcze raz betę, ale nie wiem co mi to da w zasadzie. Progesteron też od razu sprawdziłam i był 35.
A Wy już 12.10 będziecie miały wizyty, możecie przypomnieć który macie teraz dc./tc?
Ja uwazam ze dwie warto zrobic zeby wiedziec jak przyrost, potem nie ma sensu :)
Ja mam 5+2 termin na 4.06 :)

Ja uwazam ze dwie warto zrobic zeby wiedziec jak przyrost, potem nie ma sensu :)
Ja mam 5+2 termin na 4.06 :)
Może zrobię jeszcze w tygodniu, ale naczytałam się o dobrych przyrostach a później o pustym pęcherzyku, więc zastanawiam się co mi da wiedzy o tym wyniku.
a termin dosyć blisko mamy, jak dobrze liczę to mam 4+5 i termin na 8.06 :)

Dziewczyny, gratuluje 2 kresek. Tez lubię patrzeć na pozytywne testy🥰 mam nadzieje że będzie ich jeszcze więcej.
Ja mam wizytę 19.10, tak zalecił mi gin na teleporadzie. To będzie 6t3d. Już nie mogę się doczekać!
I w ogóle dzisiaj był super dzień! Miała sesje ślubna plenerowa i jaram się bo wyjdą cudowne zdjęcia 🥰🥰 Zaś po sesji byłam na ukochanym sushi 🥰🥰🥰 (oczywiście nie jadłam surowego). I teraz nadrabiam co naskrobalyscie😉

reklama
Do góry