reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Oo witam nowe czerwcowki.

Pkowalska ja w poprzedniej ciazy juz w 8tc dylalam do sklepu bo sie nie miescilam. Wiec to mozliwe. Teraz jeszcze kupilam sobie fajne portki na gumce wiec pewnie chwile pochodze. Ale nie zawaham sie wyszperac z szafy ciazowych jak tylko poczuje dyskomfort.

Ja tez nie mam objawow. Nic :/ fajnie ale ciagle mam stresa czy wszystko okej. Jutro o 8 wizyta. Dlugieeeee popoludnie przede mna...

reklama
To się uspokoiłam bo i u mnie cisza. Może to że jestem chora przyćmiło mi objawy ciąży. Ale przestało mnie mdlić. Cieszy mnie to i nie pokoi zarazem.

Ja aż zaczęłam myśleć czy by nie przełożyć wizyty na przyszły tydzień... Może mi by się udało, bo akurat 10 listopada mamy imprezę nauczycielską z okazji październikowego DEN. Ale teraz jedziemy w weekend z Mężem do Torunia, do rodziny i wciąż się waham czy im już powiedzieć czy nie. Nie mogę się pozbyć złych myśli :baffled:

Mnie mdli ale na szczescie nie wymiotuje :) Na mnie dziala tylko coca cola, mleko i czekolada (oczywiscie nie naraz) :-D Schudlam od poczatku ciazy juz 2 kg :)

Ja powiedzialam wszystkim o ciazy jak tylko test zrobilam hehe

A ja czułam się jeden dzień dobrze i teraz znów to samo :( rano zawsze wymiotuje dziś takim aż gorzkim co powodowało jeszcze większe mdłości:( poważnie mam dość i mówię że to ostatni raz. Co z tego że zjem coś jak potem pół dnia to przechoruje jakbym jakąś grypę żołądka miała:(
Do tego jestem zła jak osa na wszystko ech.

Anio spokojnie ;) czemu niby ma być źle lepiej myśleć pozytywnie

ja w pierwszej ciąży koło 2 trymestru miałam mały brzuch a spodnie ciążowe to nie pamiętam kiedy ale coś też koło tego.
Teraz już mam brzuch wielki normalnie:/ dobrze że są leginsy

Ja w poprzednich ciążach wyraźnie większy brzuch zaczęłam miec ok 20 tyg, a potem juz rósł coraz szybciej i pod koniec miałam już bardzo duży ( w szpitalu położne myślały, że to ciąża bliźniacza).

reklama
Do góry