reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Fiolka miałam tak jak ty w pierwszej ciąży. Pomagały migdały i mleko. Jednak nie na długo. Współczuje bo te wymioty są okropne. Teraz póki co jeszcze nie wymiotowałam.

Ja coli tez nie pilam ale teraz musze co 2 dzien. Z poprzednim dzieckiem kilka razy w tyg bylam w Mc Donaldzie a normalnie tego nie jadalam. Kawy tez nie moge, przed ciaza pilam 3 dziennie :-)

Ja w poprzedniej jak zaszłam w ciąże bardzo uważałam na to co jem . od tego zaczęło się moje zdrowsze żywienie:p naczytałam się też że to wszystko do dziecka trafia i jakoś miałam to w głowie ;)

Hej alwi.

Ja za wizytę płacę 100zł, także chyba mało, usg mam w cenie także nie mogę narzekać. Ja z badaniami czekam do tego 4 listopada, dopiero jak zobaczymy serduszko będę robić wszystkie badania. Chociaż pół roku temu robiłam i wszystko było ok :)

pkowalska87 ja w zasadzie do 3 miesiąca nie kupowałam, ale później była masakra bo bardzo dużo jadłam, słodycze pochłaniałam tonami i cały czas byłam głodna i tak przez 4 i pół miesiąca mojej ciąży utyłam z 7 kg. I wszystko mi to zostało niestety... dlatego teraz będę się ograniczać. :):)

AsiaSzw trzymam mocno kciuki i czekamy z niecierpliwością na informację :*

Anio wszystko będzie dobrze. Nie stresuj się.

Dziewczyny które już rodziły ile przytylyscie w ciąży ? Co jest dziwne mało jem bo ciagle mi nie dobrze a brzuszek już wyraźny i przed nosiłam wszystko raczej dopasowane może dla tego tak szybko sie nie mieszczę [emoji1]

reklama
Ja w pierwszej ciazy przytyla 9 kg. W drugiej 23 o zgrozo, ale to byla woda bo w przeciagu 2 tyg zeszlo mi wszystko. Bywaly dni ze 2.5 kg dziennie chudlam. Mam nadzieje ze teraz jakos normalnie przytyje

Do góry