reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Oo witam nowe czerwcowki.

Pkowalska ja w poprzedniej ciazy juz w 8tc dylalam do sklepu bo sie nie miescilam. Wiec to mozliwe. Teraz jeszcze kupilam sobie fajne portki na gumce wiec pewnie chwile pochodze. Ale nie zawaham sie wyszperac z szafy ciazowych jak tylko poczuje dyskomfort.

Ja tez nie mam objawow. Nic :/ fajnie ale ciagle mam stresa czy wszystko okej. Jutro o 8 wizyta. Dlugieeeee popoludnie przede mna...

reklama
To się uspokoiłam bo i u mnie cisza. Może to że jestem chora przyćmiło mi objawy ciąży. Ale przestało mnie mdlić. Cieszy mnie to i nie pokoi zarazem.

Ja aż zaczęłam myśleć czy by nie przełożyć wizyty na przyszły tydzień... Może mi by się udało, bo akurat 10 listopada mamy imprezę nauczycielską z okazji październikowego DEN. Ale teraz jedziemy w weekend z Mężem do Torunia, do rodziny i wciąż się waham czy im już powiedzieć czy nie. Nie mogę się pozbyć złych myśli :baffled:

Mnie mdli ale na szczescie nie wymiotuje :) Na mnie dziala tylko coca cola, mleko i czekolada (oczywiscie nie naraz) :-D Schudlam od poczatku ciazy juz 2 kg :)

Ja powiedzialam wszystkim o ciazy jak tylko test zrobilam hehe

A ja czułam się jeden dzień dobrze i teraz znów to samo :( rano zawsze wymiotuje dziś takim aż gorzkim co powodowało jeszcze większe mdłości:( poważnie mam dość i mówię że to ostatni raz. Co z tego że zjem coś jak potem pół dnia to przechoruje jakbym jakąś grypę żołądka miała:(
Do tego jestem zła jak osa na wszystko ech.

Anio spokojnie ;) czemu niby ma być źle lepiej myśleć pozytywnie

ja w pierwszej ciąży koło 2 trymestru miałam mały brzuch a spodnie ciążowe to nie pamiętam kiedy ale coś też koło tego.
Teraz już mam brzuch wielki normalnie:/ dobrze że są leginsy

Ja w poprzednich ciążach wyraźnie większy brzuch zaczęłam miec ok 20 tyg, a potem juz rósł coraz szybciej i pod koniec miałam już bardzo duży ( w szpitalu położne myślały, że to ciąża bliźniacza).

reklama
Do góry