reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Witam wszystkie Mamuśki!!!
Właśnie dotarłam do tego forum:)) (nareszcie więcej czasu). Mam termin na 07.06.2016 r.:)) i będzie chłopiec:) jest to moja pierwsza ciąża i wszystkim się przejmuję i martwię:| Od tamtego tygodnia walczę z niestrawnością (chyba), straszne rozwolnienia mnie dopadły, tez tak macie w II trymestrze? Lekarz zalecił mi loperamid i nifurokzazyt, ale ciągle coś w tych jelitach się dzieję:(
Pozdrawiam serdecznie

reklama
hej Malwaa z dwojga złego myślę, że lepiej w tę stronę :) Może po lekach coś się poprawi i może przestań się aż tak stresować, będziesz dobrą mamą dla swojego synka, wszystko będzie dobrze :)

Witaj Malwa. Zawsze "cos" to chyba w ciazy normalne ;) Ja mam podobnie, ze tez sie wieloma rzeczami zamartwiam, a po kilku dniach mysle sobie ze było to bezsensowne ;) u mnie raczej dominują zaparcia, co tez jest uciążliwe bo nieraz czuje, ze jelita mi rozsadzi ;)

Hej Malwa:) juz wole chyba niestrawnosc niz moje zimno .. Mi takie Wielkie pod nosem wyskoczyło ze każdy pyta co mi jest . Poprostu brak słów ... Wygląda jak 3 zimna w 1 . Najgorsze ze zawsze brałam Heviran a teraz nie mogę :/ uroki ciąży... Jak jutro 3 dzień w pracy ktos mnie zapyta co mi jest i czy ktos mnie uderzył to sie chyba wkurzę :)

Cześć Malwa ;) Witamy serdecznie :)

Ja miałam raz jednodniową biegunkę, ale taką która przestraszyłam się nie na żarty - dosłownie sama woda. Przyszło nagle to i przeszlo nagle. Dzięki Bogu zaparcie też miałam tylko raz - myślałam, że się rozpłaczę z.... no wiecie :p
Dalej borykam się z infekcją.... Mogłyby zniknąć raz na zawsze te bakterie...

Dziewczyny tak z ciekawości pytam .
Spodobało mi się imię Eliana . Czy to zbyt wymyślne imię , czy raczej pozytywnie byście zaregowały?

reklama
el-enka już Ci odpisałam w innym wątku ale co tam ;) uważam, że to rodzice decydują jakie imię dadzą dziecku i to Wam ma sie podobać. Ludzie jak słyszą oryginalne imiona to kręcą nosem, ale jak juz się rodzi dziecko, słodkie i piękne to nagle się okazuje, że to własnie imię wszystkim sie podoba, ewentualnie pytają skąd pomysł ale już nie krytykują. Teraz większość dzieci ma "dziwne" imiona i one już nikogo nie dziwią. Ja bardziej się dziwię, kiedy do mojego przedszkola przychodzi zwyczajna Ania niz oryginalna Mia ;) ja sama planuje córkę nazwac Rita i tez mam jakies tam wątpliwości ale już coraz mniejsze :)

Do góry