reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Witam wszystkie przyszłe mamusie :) Ja mam termin na 12 czerwca, w przyszłym tygodniu scan połówkowy i mam nadzieję że poznamy wtedy płeć naszej "fasolki" :)
nzjdgzu3830svinr.png
16uddqk3sqie18op.png

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :-) Jestem nowa na forum i chciałabym do Was dołączyć :-) Obecnie jestem w drugiej ciąży (pierwsza córcia- Maja ma 9 lat), mam 31 lat, a termin porodu mam wyznaczony na 14.06.2016r. Jestem po teście NIFTY więc wiem już na 98% że będzie chłopiec :-)

PS. Dziewczyny we wcześniejszych postach wyczytałam, że teraz jesteście na innym, zamkniętym wątku- można tam jeszcze do Was dołączyć??? Klikałam na umieszczane wcześniej linki, ale pokazuje mi, że taki temat nie istnieje :(

Ostatnia edycja:
Zapytam was bo to moja pierwsza pierwsza ciaza i nie Wiem co mam robic :/ od kilku dni bardzo boli mnie podbrzusze.. Wręcz kłuje .. Nie wspomnę przy oddawaniu moczu.. Kończę powoli 18 tydz .. Czy wy tez tak macie ??? Mieszkam w SE jak wiecie wiec dostanie sie do lekarza nie jest proste . Jak siedzę w jednym miejscu to jest ok . Jak zaczynam chodzić albo siadać ... Jak przetrzymam mocz 20 min to juz wyje z bólu ... Sama nie wiem co mam robic :( bo moze to normalne

Natalia to nie jest normalne. Jeśli tak boli po przetrzymaniu moczu czy boli przy sikaniu dzwon do lekarza. Może masz zapalenie pęcherza a to nie jest dobre w ciąży. Mieszkam w Dk i system podobny. Dzwonię do rodzinnego i mówię co mi jest i że jestem w ciąży z takimi objawami przyjmują szybciutko. Oby to nie było to ale lepiej sprawdz.

reklama
Do góry