reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Madzialenka, wiem, że na allegro są też i tańsze niż motherhood, mniejsze i z innym wypełnieniem, ale fakt, że z mojej byłam do samego końca bardzo zadowolona, naprawdę. A brzuszek miałam wtedy (i teraz też już mam) bardzo duży ;-)

reklama
Madzia_lenka ja mam taka poduszke z Theraline dosc duza, super dopasowuje sie do ciala ale najczesciej uzywam jej w dzien a w nocy podkladam pod brzuch "jaska" poduszeczke. Mam ich 3 w lozku :-D Czyli podobnie jak mama_ka. Jaski sa super. Nie leze tylko na lewym boku. W zyciu bym nie wytrzymala.

Dzięki dziewczyny za wszystkie wpisy. Przez weekend się rozpatrzę co jest w moim mieście i coś wybiorę :)
a tak na marginesie właśnie patrzę przez okno i widzę maluszka, który ledwo chodzi, w takim dużym kombinezonie, cały opatulony, rękawiczki zwisają mu z rączek :D wyglada kapitalnie! Juz się nie mogę doczekać mojego Bąbelka :D

Ja tej poduszki jeszcze nie zakupiłam ale za tydzień mam urodziny to może ktoś wpadnie na taki genialny pomysł i mi ją kupi. ;) ja też nie śpię tylko na lewym boku właśnie przeważnie na prawym albo na brzuchu...

Mam poduszkę motherhood w kształcie litery c i jestem bardzo zadowolona. Faktycznie, na początku było mi trochę za wysoko, ale się przyzwyczaiłam i jest ok. Na dodatek odkąd ją mam nie budzę się z mega bólem pleców...

Wieczór dobry :) jak sie kobitki czujecie ???? Ja wracam jutro pierwszy dzień do pracy a potem szkoły po 5 tyg urlopu . Chyba jutro przeżyje szok jak usłyszę budzik o 5:) czujecie juz maluchy ?:) a apropo tego Kłucia to dzień po poście , kiedy miałam isc do lekarza bol nagle ustał . :)

reklama
Do góry