reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kamisia przykro mi bardzo. Dużo sił życzę i jeśli będziesz chciała popisać, pożalić się zaglądaj do nas. Trzymajcie się dzielnie :(

reklama
Życzę wszystkim przyszłym mamą powodzenia,u nas wizyta kontrolna okazała się wyrokiem....wielotorbielowatość obu nerek,nerki nie pracują,praktycznie zero wód płodowych,wiele konsultacji i zero szans...nie potrafimy odebrać życia naszemu dziecku,dlatego zdaliśmy się na naturę,póki serduszko bije...
Tak bardzo mi przykro...

Zagladam do was dziewczyny a tu taka smutna wiadomosc;( kamisia badz silna ! Wiem co czujesz bo tez stracilam coreczke w 23tyg!! Jestem z tb!
Ja niestety poki co tez chyba nie czuje mojego babelka ;) a to juz 16tydz ... U nas tez jest inny system opieki nad ciezarna -2usg i wizyta z polozna raz na kilka tyg ..jutro wlasnie taka mam i mam nadzieje ze chociaz uda sie posluchac serducha;-@a tak to czlowiek zyje w niepewnosci i az wam zazdroszcze tych wszystkich wizyt ,usg bo bynajdobrej wiecie ze wszystko jest ok! nocki :)xx

Ja przytyłam chyba z 4 kg, bo w I trymestrze było mi chronicznie niedobrze, ale nie wymiotowałam. Przez to jednak nie robiłam prawie nic. Cały czas chciało mi się spać, więc spałam ile się dało. Kiedy było mi niedobrze.... zazwyczaj przegryzałam coś, bo to byl sposób na chwilowe rozwiązanie z mdłościami.... Teraz waga stanęła, bo zaczęłam się więcej ruszać. Mogę już normalnie sprzątać i wyjść z domu (chociaż dla odmiany... zaczęłam wymiotować :p - nagle). Obejrzałam Wasze brzuszki. Dziewczyny, ja mam taki mały, że przy Waszych to go prawie nie widać :( Ktoś mógłby powiedzieć, że po prostu mam lekką otyłość brzuszną i tyle. To nie wygląda jak ciąża...

to jak u mnie mam niecałe 1,5 kg więcej , nikt się nie domyśla że w ciąży jestem, tylko rodzice i teściowie wiedzą ,wymiotów nie miałam, lekki niesmak w 2 miesiącu tylko. jak się porządnie najem to wtedy coś tam widać.

Uff, to dobrze, że nie jestem sama, bo już zaczęłam się martwić. I tak mam lekkiego stresa przed jutrzejszą wizytą, w sumie to zawsze mam.... Dzisiaj czuje jakiś wewnętrzny niepokój....

reklama
Nie staje na wagę bo się boje ;) od 9 tygodnia miałam spory brzuch. W 11 już nie było wątpliwości czy to ciąża. Teraz w 19 jest już ciężko a jak zobaczę ile ważę to się przestraszę i po co mi to ;)

Do góry