reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
A moją córę wszyscy od razu zapamiętali, bo była najbardziej śmiała i ciagle sie wyrywała do odpowiedzi itp. Co ciekawe nie ma żadnej przyjaciółki... tylko kumpluje sie ze wszystkimi. Jest jej wszystko jedno obok kogo siedzi czy z kim sie bawi. A przyjaciółkami nazywa kazda dziewczynke. Jedna mama zaczepiła mnie po pierwszym tygodniu ze jej syn jest zachwycony przedszkolem a najbardziej moja córka, bo po powrocie ciagle opowiada co Basia akurat dzis robiła hahahh takze wg mnie idealnie sie odnalazła :)

Troche mnie bolą plecy. Poza kulinarna strona działałam dzisiaj z oprawianiem i ubieraniem choinki oraz... Złożyłam kuchnie dla Baśki!!!! Ależ mam satysfakcję ;) Teraz chwila odpoczynku, moze cos zjem i znowu do garów :D
Uwielbiam to! ;)

1plus2 to moja córcia znowu bardziej do twojej podobna z charakteru też śmiała i z wszystkimi się przyjaźni ale takich ulubieńców ma też w klasie. Nigdy nie miałam z nia kłopotów troszke gaduła na lekcjach i bałaganiara ale myślę że to normalne w wieku 6 lat. Dziś się biedna popłakała bo mieli sprawdzian podsumowujący półrocze i z polskiego dostała 3 a z matmy 4 i strasznie sie załamała bo zawsze miała 5 i 6 z testów.

Dziewczyny życzę Wam wesołych, pogodnych, rodzinnych i przede wszystkim zdrowych Świąt! Dla mam dużo cierpliwości dla swoich pociech i samych cudownych chwil :) Żeby uśmiech nigdy nie znikał Wam z twarzy! Życzę Wam też spokojnych 9 miesięcy, no już trochę mniej i łatwego w terminie porodu :)

Dziewczynki są chyba bardziej śmiałe z tego co widzę ;)
Mój od zawsze był "cycuś mamusi" :p
Ciężko mieć też takiego wrażliwca, już widzę oczyma wyobraźni jak będzie mu trudno zwłaszcza w szkole:/ ale jest wyjątkowy ;)

Dziewczynki i ja również życzę Wam pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i udanego nowego roku pełnego ciekawych i dobrych ludzi na drodze :-)

wesołych świąt.gif

Załączniki

• wesołych świąt.gif
    wesołych świąt.gif
    48,6 KB · Wyświetleń: 407
reklama
Życzę Wam wszystkim także zdrowych, rodzinnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wiele uśmiechu, pysznego jedzonka i bliskich osób wokół :happy:

Do góry