reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
A moją córę wszyscy od razu zapamiętali, bo była najbardziej śmiała i ciagle sie wyrywała do odpowiedzi itp. Co ciekawe nie ma żadnej przyjaciółki... tylko kumpluje sie ze wszystkimi. Jest jej wszystko jedno obok kogo siedzi czy z kim sie bawi. A przyjaciółkami nazywa kazda dziewczynke. Jedna mama zaczepiła mnie po pierwszym tygodniu ze jej syn jest zachwycony przedszkolem a najbardziej moja córka, bo po powrocie ciagle opowiada co Basia akurat dzis robiła hahahh takze wg mnie idealnie sie odnalazła :)

Troche mnie bolą plecy. Poza kulinarna strona działałam dzisiaj z oprawianiem i ubieraniem choinki oraz... Złożyłam kuchnie dla Baśki!!!! Ależ mam satysfakcję ;) Teraz chwila odpoczynku, moze cos zjem i znowu do garów :D
Uwielbiam to! ;)

1plus2 to moja córcia znowu bardziej do twojej podobna z charakteru też śmiała i z wszystkimi się przyjaźni ale takich ulubieńców ma też w klasie. Nigdy nie miałam z nia kłopotów troszke gaduła na lekcjach i bałaganiara ale myślę że to normalne w wieku 6 lat. Dziś się biedna popłakała bo mieli sprawdzian podsumowujący półrocze i z polskiego dostała 3 a z matmy 4 i strasznie sie załamała bo zawsze miała 5 i 6 z testów.

Dziewczyny życzę Wam wesołych, pogodnych, rodzinnych i przede wszystkim zdrowych Świąt! Dla mam dużo cierpliwości dla swoich pociech i samych cudownych chwil :) Żeby uśmiech nigdy nie znikał Wam z twarzy! Życzę Wam też spokojnych 9 miesięcy, no już trochę mniej i łatwego w terminie porodu :)

Dziewczynki są chyba bardziej śmiałe z tego co widzę ;)
Mój od zawsze był "cycuś mamusi" :p
Ciężko mieć też takiego wrażliwca, już widzę oczyma wyobraźni jak będzie mu trudno zwłaszcza w szkole:/ ale jest wyjątkowy ;)

Dziewczynki i ja również życzę Wam pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i udanego nowego roku pełnego ciekawych i dobrych ludzi na drodze :-)

wesołych świąt.gif

Załączniki

• wesołych świąt.gif
    wesołych świąt.gif
    48,6 KB · Wyświetleń: 405
reklama
Życzę Wam wszystkim także zdrowych, rodzinnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wiele uśmiechu, pysznego jedzonka i bliskich osób wokół :happy:

Do góry