reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kaana trzymam kciuki. Ja idę jutro sprawdzić tylko tętno maluszkowi i może moja pani doktor wymyśli sposób na zdobycie skierowania na echo.
Dziś padam na twarz, zrobiłam milion rzeczy w kuchni...
Czasem myślę że mogłabym wrócić do pracy sobie odpocząć :)

reklama
Jo kciuki za zdrowy żołądek na święta. Ja zawsze przy zmianie wody mam takie atrakcje.

Katjusza
super reakcja, mój nieodmiennie próbuje wpychać mi przez pępek prezenty i żarcie :)

Muffy mam nadzieję, że uda Ci się odpędzić ten ból.

Lilunia przy dinozaurze padłam ;)

Mujer ślicznie, u mnie też na komodzie stoi, dziecko może by darowało, ale nasz szczeniak na pewno by nie przepuścił :p

Kaana i bardzo wierzę, że to właśnie usłyszysz.

1plus2 ja z moim brzuchem to chyba tylko namiot ;/

Mama-ka nie strasz, u nas młody chyba dopiero wyczytał o buncie dwulatka, bo jeszcze bardzo nieśmiało go stosuje, ale wszystko przed nami

G.abi jeśli następnym razem ktoś Ci odmówi skierowania na to echo to poproś żeby dał Ci tę odmowę na piśmie. Takie postawienie sprawy czasem pomaga.

A i byłam dziś u kosmetyczki, na 4 kibitki 3 były z brzuchem, plaga jakaś? :p

Kaana trzymam mocno kciuki!

G.abi tobie tez zycze udanej wizyty.

My na swieta we dwojke... albo raczej w trojke ;-) Tesciowie wylecieli zobaczyc innego wnuka, ktory urodzil sie 1,5 mca temu. Mamy mala choinke. Chce tez cos pysznego dla nas ugotowac. Sylwestra bedziemy spedzac u tesciow i wtedy pewnie nadrobimy Wigilie ;-)

Pamiętam bunt dwulatka, matko boska ;) Teraz się uspokoił odkąd poszedł do przedszkola ale koło 3lat też chyba jakiś skok jest.
choinką się nie interesował zbytnio nigdy :)
synuś lepiej za to moje gardło tragedia :/

Hahhaah Franca rozbawilas mnie tym namiotem :D
A co do plagi to nikt nam nie wmowi ze polecialysmy na 500 zl na dziecko, bo zaszlysmy w ciaze zanim partia doszla do wladzy :p

Hahhaah Franca rozbawilas mnie tym namiotem :D
A co do plagi to nikt nam nie wmowi ze polecialysmy na 500 zl na dziecko, bo zaszlysmy w ciaze zanim partia doszla do wladzy :p

Jak byś miała taki brzuch jak ja to już byś się tak nie śmiała ;p (fotkę wrzuciłam żeby nie było, że przesadzam)

No coś Ty? Ja mówię, że mam dziecko dzięki preziowi ;)

Ostatnia edycja:
Jak byś miała taki brzuch jak ja to już byś się tak nie śmiała ;p

No coś Ty? Ja mówię, że mam dziecko dzięki preziowi ;)
Chcesz przez to powiedziec ze plotki o jego bezdzietnosci i tajemniczej relacji z kotem to tylko pogloski? Hahahaha :D
Teraz juz rozumiem jak udalo Ci sie do Zoski dostac :D Hahahahha!
Placze ze smiechu!

Chcesz przez to powiedziec ze plotki o jego bezdzietnosci i tajemniczej relacji z kotem to tylko pogloski? Hahahaha :D
Teraz juz rozumiem jak udalo Ci sie do Zoski dostac :D Hahahahha!
Placze ze smiechu!

Hola hola nie napisałam że z preziem tylko dzięki niemu. W niektórych wypadkach to ogroooomna różnica :p
Ale nie ukrywam, że Twoje podejście do tematu ubawiło mnie setnie :D

Miałabyś dziedzica partii rządzącej hahaha gorzej jakby urodę po tatusiu odziedziczył :p

Padam ze zmęczenia, a Basia wciaz biega i śpiewa piosenki na całe gardło! Ona chyba wysysa ta energię ode mnie ;)

reklama
Kaana trzymam kciuki [emoji8]
Ja tez nic nie robię na święta idę na sępa :-)maz choinkę ubrał posprzątał bo ja w pracy dzis i jutro wiec nawet nie mam kiedy

Do góry