reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
moja córcia Zuzia.

Załączniki

• DSCF8387 — kopia.JPG
    DSCF8387 — kopia.JPG
    86,8 KB · Wyświetleń: 66
Hejo ;)
My w domu już. jeszcze tylko jutro do rodziny.
Mój prezent :D
ja z synkiem i tort ze świeczkami chyba nie pokazałam

Załączniki

• 1451059342550.jpg
    1451059342550.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 74
  • 1451059378742.jpg
    1451059378742.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 76
  • 1451059450084.jpg
    1451059450084.jpg
    86,7 KB · Wyświetleń: 70
Fiolka przypominasz moją przyjaciółkę ;)
Ja też Wam życzę wszystkiego co najlepsze w te święta, trochę spóźnione więc wybaczcie ;)
Nie zrobiłam zdjęć bo oczywiście dopadły mnie takie wzdęcia, że myślałam, że pęknę! ;) I zalegałam w pozycji pół leżącej z odpiętą spódnicą także widok nieciekawy ;)
Po wizycie nic nowego. Wszystko bez zmian, a lekarz chce mnie położyć od jutrzejszego popołudnia do szpitala pod kroplówkę z magnezem, w pon. bym wyszła..
Nie wiem co o tym myśleć. Bo nie mam skurczy.., a kroplówka podobno bardzo boli. Co Wy o tym myślicie?

Mimo,że pierwszy dzień świat już minął ale życzę Wam wszystkiego co najlepsze, spokojnej ciąży i samych cudownych chwil spędzonych z rodziną i najbliższymi oraz szczęścia i spokoju w Nowym Roku :-*

reklama
Hej :) dawno nie pisałam bo od kad jestem w Polsce nie mam czasu na nic . Mam nadzieje ze święta mijają Wam dobrze i dobrze sie czujecie . Ja niestety mecze sie z zapaleniem ósemki . Sama juz nie wiem co zrobic bo ból straszny a boje sie ze wpłynie to jakoś na malucha . Płucze co chwile ale nic nie daje a dentystka moze obejrzeć w poniedziałek :( tragedia :(

Do góry