reklama
lilunia1987
Fanka BB :)
dziewczyny mam problem ze zdjęciami. jak dodam do galerii i na forum to u mnie się wyświetlają a wiem że na forum ich nie widać . jak wkleić je poprawnie?
czytam o waszych dzieciaczkach że łobuzują, ja też mam urwanie głowy z córą. poszła do przedszkola w tym roku i mają z nią cyrk, nauczycielka sugeruje psychologa. latawiec z niej że hej, może się zmieni jak dzidiuś będzie na świecie. nawet jak ogląda bajkę to minuty nie usiedzi tylko ciągle skacze i fikołki robi, a po całym dniu szaleństwa potrafi do 23 jeszcze gadać w łóżku( rano pobudka o 7.15).
dobra lecę do kuchni bo mam 3 ciasta, pączki i kokosanki jeszcze upiec.
jak znajdę chwilę to się jeszcze odezwę
czytam o waszych dzieciaczkach że łobuzują, ja też mam urwanie głowy z córą. poszła do przedszkola w tym roku i mają z nią cyrk, nauczycielka sugeruje psychologa. latawiec z niej że hej, może się zmieni jak dzidiuś będzie na świecie. nawet jak ogląda bajkę to minuty nie usiedzi tylko ciągle skacze i fikołki robi, a po całym dniu szaleństwa potrafi do 23 jeszcze gadać w łóżku( rano pobudka o 7.15).
dobra lecę do kuchni bo mam 3 ciasta, pączki i kokosanki jeszcze upiec.
jak znajdę chwilę to się jeszcze odezwę
Dziewczyny pomocy. Mój brat ma chrzesniaka ma 2 lata widzi się z nim raz do roku bo mieszkają w Niemczech. Patryk pewnie wszystko ma dlatego nie mamy pojęcia co mu kupić na gwiazdkę.
Ja mojemu na drugie urodziny kupiłam zestaw mały inżynier marki gigo, takie klocki do składania różnych modeli. Są właśnie od 2 r.z. i super się nimi bawi.
Sa różne zestawy i rodzaje
Kulkaa
Lilunia, moja mała ma 2 latka i wiele mogę o niej dobrego powiedzieć, ale nie to, że grzeczna i spokojna :/ po całym dniu czuję się jakby mnie czołg przejechał, a potrafi tak mnie z równowagi wyprowadzić... książkę chyba napiszę kiedyś i o niespaniu i niejedzeniu jej.
PauliaT, może jakiś zestaw lego duplo? Nawet jak ma- najwyżej połączy, moja córa bardzo je lubi.
PauliaT, może jakiś zestaw lego duplo? Nawet jak ma- najwyżej połączy, moja córa bardzo je lubi.
Lilunia moja ma podobny charakterek do Twojej w takim razie to wulkan energii, ALE bardzo sie słucha i ładnie je. Problem jest kiedy ma ość spać :/ zawsze jest wtedy płacz i lament ze ona nie chce ehhhh czasami nie mam juz cierpliwości, ale bardzo ją kocham i nie daje sie wyprowadzić z równowagi
Co do zdjeć to moze spróbuj pojedynczo do postu w opcji "dodaj plik"? Jestem nowa ma forum i tez sie mało orientuje w opcjach jeszcze...
Co do prezentu dla dwulatka tez polecam lego duplo! Zawsze to jest trafiony prezent i każde dziecko sie nimi świetnie bawi
Co do zdjeć to moze spróbuj pojedynczo do postu w opcji "dodaj plik"? Jestem nowa ma forum i tez sie mało orientuje w opcjach jeszcze...
Co do prezentu dla dwulatka tez polecam lego duplo! Zawsze to jest trafiony prezent i każde dziecko sie nimi świetnie bawi
Fiolka_130
Paulina puzle, układanki, piasek kinetyczny.. lego
A Mój łobuzuje tylko w domu poza nim aniołek aż za bardzo bo się niesamowicie wstydzi.
W przedszkolu natomiast na uboczu i mnie to martwi trochę
A Mój łobuzuje tylko w domu poza nim aniołek aż za bardzo bo się niesamowicie wstydzi.
W przedszkolu natomiast na uboczu i mnie to martwi trochę
lilunia1987
moja pierwsze 2 tygodnie nie chciała nic z resztą dzieci robić, mówiła że są za małe i tylko Pani nauczycielka jest ok. do tego lata cały czas po klasie i nie chce siedzieć w ławce. teraz trochę się uspokoiła ale do 1 klasy jej nie puścimy. na ślubowaniu były jaja jak dyrektorowi chciała mikrofon zabrać w trakcie przemówienia .
reklama
lilunia1987
dobra do jutra lecę do teściowej uszka i pierogi lepić a trochę tego będzie bo na 18 osób a faceci jeszcze zawsze dokładkę wołają głodomory.