reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Lilunia ja też się czułam świetnie, a teraz leżę. A zdjęc z Twoją choinką nie mogę zobaczyć. nie wiem czy tylko ja, czy wszyscy nie będą mogli.. '
Za to dowiedziałam się, że znajomi, którzy starali się jakiś czas o dziecko zostaną rodzicami! ;) Są w 5 tygodniu. Wspaniałe wieści na święta ;)

reklama
A u nas jakaś jelitówka albo innego dziadostwo aż miło... :crazy:
rzygam dalej niż widzę, mąż w pracy, a łeb mi chyba pęknie dziś.
Małe prawie wcale się nie rusza, nawet smyranek dziś brak, już się denerwuję tym wszystkim...

Na szczęście mam posprzątane na błysk i choinka już stoi, bo dziś to ledwo żyję.
Mam nadzieję, że Wasz weekend lepszy.

Dzięki, masz rację do reduty mam niedaleko, będę musiała się wybrać. Wczoraj za to zahaczyliśmy o blue city. Nie wiem czy kojarzycie sklep Kiabi i gdzie jeszcze oni są.
Wybór ciuchów ciążowych niezbyt wielki ale spodnie za 60 zł i leginsy za 40 kupiłam, za to przeceny na ciuszki są niesamowite. 4 bodziaki za 20 zeta, koszulki po 10 a kurtki po 30 widziałam. Może nie jest to D&G ale myślę, że coś fajnego można znaleźć.
Nie mam porównania do cen w tym zachwalanym przez Was pepco (dopiero będę szukać w okollcy i się tam wybierać) ale myślę, że ceny niezłe.

A i znalazłam takie koszulki, myślę, że na początek, jak będzie ciepło to będą idealne.
http://www.carters.com/carters-baby..._111A568_size=3M&dwvar_V__111A568_color=Color

A ja wczoraj wpadlam w wir przygotowan do swiat i o północy padlam ze zmeczenia. Mąż umyl okna, ja ogarnelam wc, lazienke, pokoj dziecka, upralam firanki, upieklam piernik i pierniczki (50 szt) a nadal jest balagan. Ech jeszcze salon zostal i kuchnia. Mam nadzieje ze jutro sie uda i bedziemy mogli ubrac choinke :)

Franca w Arkadii i Złotych Tarasach dzial ciążowy w H&M zlikwidowany. Podobno jest na Targówku i w Reducie. Chyba do Reduty Ci najblizej.

Ostatnia edycja:
niestety nie wiem dlaczego nie widać zdjęć, u mnie wyświetla, dodałam też do galerii to może tam będzie.
czytam o waszych zakupach ubrań ciążowych, ja się wszystkich pozbyłam przed wakacjami a tu bęc drugi dzidziuś . jak dotąd zakupiłam jedynie płaszcz z asos typu bombka, powinien wystarczyć na całą ciąże. z reszta ubrań się wstrzymuję bo jeszcze się we wszystko mieszczę, brzuszka prawie nie widać a tu zaraz 5 miesiąc się zaczyna.

Cześć Kochane. U mnie wczoraj bardzo leniwa niedziela była. My nic nie robimy, wszystko robią mamy i babcie. ;) w sobotę kupiliśmy choinke niestety stoi jeszcze nieubrana. Ale dzisiaj mam zamiar wysprzatac i ja ubrac;) u mnie już kilo na plusie;)

Cześć Kochane. U mnie wczoraj bardzo leniwa niedziela była. My nic nie robimy, wszystko robią mamy i babcie. ;) w sobotę kupiliśmy choinke niestety stoi jeszcze nieubrana. Ale dzisiaj mam zamiar wysprzatac i ja ubrac;) u mnie już kilo na plusie;)

U mnie podobnie :)
Mimo, że wigilia wyjątkowo u nas to mam przygotować tylko rybę po grecku i makowiec, reszta przyjedzie z gośćmi :p
Na razie testuję różne ciasteczka świąteczne z moje wypieki :)

Witam się ale tu cisza ostatnio ;)
Ja nigdy nie szaleje na święta porządki jakieś na bieżąco robimy i tyle. A zawsze jechaliśmy do rodziców teraz tylko taty. On wszystko dobrze gotuje. Ja tylko barszcz i jakieś ciasto.
Niestety synuś znów przeziębiony mam nadzieję że mu zelży

Fiolka zdrowka dla synka! :*

A ja uwielbiam dekorowac, stroic i gotowac... Bylismy dzisiaj po choinki ale zadna mi sie nie spodobala, jutro zrobimy drugie podejscie w inne punkty ;)
Chyba dzis przeliczylam swoje sily, bo tak sie wygimnastykowalam przy przygotowaniach, ze az rozbolal mnie brzuch :( wszystko rozgrzebane a ja nie mam sily dokonczyc heh :p

reklama
no ja dzisiaj jeszcze zrobiłam choinkę ze świerka przed dom, jak będzie chwila to wrzucę fotki. potem szykowałam obiadek a od 18 ze 2 godz. leniuchowałam na kanapie gapiąc się na choinkę.
pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

Do góry