reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Lilunia ja też się czułam świetnie, a teraz leżę. A zdjęc z Twoją choinką nie mogę zobaczyć. nie wiem czy tylko ja, czy wszyscy nie będą mogli.. '
Za to dowiedziałam się, że znajomi, którzy starali się jakiś czas o dziecko zostaną rodzicami! ;) Są w 5 tygodniu. Wspaniałe wieści na święta ;)

reklama
A u nas jakaś jelitówka albo innego dziadostwo aż miło... :crazy:
rzygam dalej niż widzę, mąż w pracy, a łeb mi chyba pęknie dziś.
Małe prawie wcale się nie rusza, nawet smyranek dziś brak, już się denerwuję tym wszystkim...

Na szczęście mam posprzątane na błysk i choinka już stoi, bo dziś to ledwo żyję.
Mam nadzieję, że Wasz weekend lepszy.

Dzięki, masz rację do reduty mam niedaleko, będę musiała się wybrać. Wczoraj za to zahaczyliśmy o blue city. Nie wiem czy kojarzycie sklep Kiabi i gdzie jeszcze oni są.
Wybór ciuchów ciążowych niezbyt wielki ale spodnie za 60 zł i leginsy za 40 kupiłam, za to przeceny na ciuszki są niesamowite. 4 bodziaki za 20 zeta, koszulki po 10 a kurtki po 30 widziałam. Może nie jest to D&G ale myślę, że coś fajnego można znaleźć.
Nie mam porównania do cen w tym zachwalanym przez Was pepco (dopiero będę szukać w okollcy i się tam wybierać) ale myślę, że ceny niezłe.

A i znalazłam takie koszulki, myślę, że na początek, jak będzie ciepło to będą idealne.
http://www.carters.com/carters-baby..._111A568_size=3M&dwvar_V__111A568_color=Color

A ja wczoraj wpadlam w wir przygotowan do swiat i o północy padlam ze zmeczenia. Mąż umyl okna, ja ogarnelam wc, lazienke, pokoj dziecka, upralam firanki, upieklam piernik i pierniczki (50 szt) a nadal jest balagan. Ech jeszcze salon zostal i kuchnia. Mam nadzieje ze jutro sie uda i bedziemy mogli ubrac choinke :)

Franca w Arkadii i Złotych Tarasach dzial ciążowy w H&M zlikwidowany. Podobno jest na Targówku i w Reducie. Chyba do Reduty Ci najblizej.

Ostatnia edycja:
niestety nie wiem dlaczego nie widać zdjęć, u mnie wyświetla, dodałam też do galerii to może tam będzie.
czytam o waszych zakupach ubrań ciążowych, ja się wszystkich pozbyłam przed wakacjami a tu bęc drugi dzidziuś . jak dotąd zakupiłam jedynie płaszcz z asos typu bombka, powinien wystarczyć na całą ciąże. z reszta ubrań się wstrzymuję bo jeszcze się we wszystko mieszczę, brzuszka prawie nie widać a tu zaraz 5 miesiąc się zaczyna.

Cześć Kochane. U mnie wczoraj bardzo leniwa niedziela była. My nic nie robimy, wszystko robią mamy i babcie. ;) w sobotę kupiliśmy choinke niestety stoi jeszcze nieubrana. Ale dzisiaj mam zamiar wysprzatac i ja ubrac;) u mnie już kilo na plusie;)

Cześć Kochane. U mnie wczoraj bardzo leniwa niedziela była. My nic nie robimy, wszystko robią mamy i babcie. ;) w sobotę kupiliśmy choinke niestety stoi jeszcze nieubrana. Ale dzisiaj mam zamiar wysprzatac i ja ubrac;) u mnie już kilo na plusie;)

U mnie podobnie :)
Mimo, że wigilia wyjątkowo u nas to mam przygotować tylko rybę po grecku i makowiec, reszta przyjedzie z gośćmi :p
Na razie testuję różne ciasteczka świąteczne z moje wypieki :)

Witam się ale tu cisza ostatnio ;)
Ja nigdy nie szaleje na święta porządki jakieś na bieżąco robimy i tyle. A zawsze jechaliśmy do rodziców teraz tylko taty. On wszystko dobrze gotuje. Ja tylko barszcz i jakieś ciasto.
Niestety synuś znów przeziębiony mam nadzieję że mu zelży

Fiolka zdrowka dla synka! :*

A ja uwielbiam dekorowac, stroic i gotowac... Bylismy dzisiaj po choinki ale zadna mi sie nie spodobala, jutro zrobimy drugie podejscie w inne punkty ;)
Chyba dzis przeliczylam swoje sily, bo tak sie wygimnastykowalam przy przygotowaniach, ze az rozbolal mnie brzuch :( wszystko rozgrzebane a ja nie mam sily dokonczyc heh :p

reklama
no ja dzisiaj jeszcze zrobiłam choinkę ze świerka przed dom, jak będzie chwila to wrzucę fotki. potem szykowałam obiadek a od 18 ze 2 godz. leniuchowałam na kanapie gapiąc się na choinkę.
pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

Do góry