reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

franca to masz fajnie że reszta przyjdzie z gośćmi , ja tez wyjatkowo wigilię robię u siebie ale mi nikt nic nie przyniesie :( może mąż mi pomoże tylko w sprzataniu bo do gotowania się nie bierze. No ale sama chciałam wigilię u siebie lepsze to niz np inny dzień świąt bo wiecej trzeba przyszykować i więcej gości bym miała :)

reklama
franca to masz fajnie że reszta przyjdzie z gośćmi , ja tez wyjatkowo wigilię robię u siebie ale mi nikt nic nie przyniesie :( może mąż mi pomoże tylko w sprzataniu bo do gotowania się nie bierze. No ale sama chciałam wigilię u siebie lepsze to niz np inny dzień świąt bo wiecej trzeba przyszykować i więcej gości bym miała :)

Sylwcia moja rodzina najwyraźniej woli nie ryzykować świąt na moim gotowaniu ;)

Dziewczyny a jakie kupujecie Rozmiarki i po ile na rozmiar bodziakow ,śpiochy , kaftaniki itp bo nie wiem ile czego kupić na rozm 56 ile na 62 ?

Dziewczyny a jakie kupujecie Rozmiarki i po ile na rozmiar bodziakow ,śpiochy , kaftaniki itp bo nie wiem ile czego kupić na rozm 56 ile na 62 ?

Ja 56 nie kupowałam wcale bo przeczuwalam, że młody będzie spory.
A na początek trochę trzeba tego mieć. Zanim ogarnie się pieluchy to zawsze coś przecieknie. Nam na początku to potrafiło zejść 3-5 kompletów na dzień. A czasu żeby to uprac i wyprasować mało ;)
Z drugiej strony nie ma co kupować za dużo bo z tych pierwszych ciuszków błyskawicznie wyrastają.
Generalnie nie jest łatwo ;)

Pkowalska ja tam nie mam doświadczenia ale rozm 56 też nie mam zamiaru kupować no chyba że dzidzi będzie wczesniaczkiem lub jak okaże się na ostatnim usg że jest malutki to dokupimy. Póki co 62 i 68 choć wczoraj zamówiłam dwa pajace na 78 takie fajne grube zimowe ale były w mega promocji i aż żal byłoby nie wziac. Na stronie smyka są fajne rzeczy poprzeceniane tylko rozmiarówka już poprzebierana ale zamówiłam body pieciopak za 35 zł chyba. Ostatnio mówiłam że już nic nie kupuje ale to wszystko przez moją mamę bo ona cały czas coś zamawia i później przysyla mi zdjęcia tych pięknych ciuszków i wtedy ja też coś chce kupić. A tak w ogóle to moja mama zbiera piątki (5zl) codziennie wszystkie jakie ma w portfelu i tata też wrzucają do pojemniczka i cieszą się że zbierają na wózek. ;)

No właśnie jak się urodzi takie maleństwo 53cm to koniecznie trzeba będzie dokupić małych rozmiarków, ale mamy jeszcze tyle czasu dziewczyny, że wszystko ogarniemy, oczywiście mówię głównie teraz do pierworódek. :)

reklama
Do góry