reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Witajcie! 2 dni bylam zalatana i tyle nadrabianie, ze pewnie zapomne odniesc sie do wszytskiego do czego chcialam :/
Btw. Czy na forum wciaz jest opcja multicytowania? To by ulatwialo sprawe :p

Judy tez mam termin na 6 czerwca!

Witam nowe mamusie ;)

Przybijam Wam dziewczyny piatke, bo ja tez startowalam z waga 56 kg :D mam juz 2kg na plusie, mierze niezmiennie 172cm. W poprzedniej ciazy przytylam tylko 8kg (mimo niskiego bmi) a po porodzie bylam na zero ;) ale widze ze ta doaza jest inna, bo w pierwszej do konca pierwszego trymestru waga stala w miejscu, przez wymioty...

Tez bylam dzis w h&m i poza dwiema parami ciazowych spodni kupilam ciazowa koszulke i wygodne bawelniane majtki :D

Mama_ka to ja odnioslam zupelnie odwrotne wrazenie jesli chodzi o rozmiarowke w h&m, bo zwykle nosilam tam 34, a dzisiaj na biodra mialam trudnosci wlozyc 36!!! Dlatego dla bezpieczenstwa i komfortu kupilam sobie 38... To chyba niemozliwe zeby mi niodra polecialy tak w piersszym trymestrze, co? :O

reklama
A zapominiałam napisać, że byłam w H&M takim dużym dwupoziomowym, szukam odzieży ciążowej i szukam, w końcu spytałam i okazało się, że akurat u nich dział ten zlikwidowali :/ poszłam więc do C&A i kupiłam ciążówki za 109 zł niestety bez przeceny no ale juz potrzebowałam pilnie a nie mam kiedy jechać do innego H&M.

1plus2 można multicytować ale trzeba to robić ręcznie. Możesz otwierać sobie np kilka kart w przeglądarce, na każdej cytowac inną wypowiedź i kod kopiować i wklejać do okna na innej karcie (tam wklejać wszystkie cytaty). Nie wiem czy to zrozumiale napisałam, chyba nie bardzo ale nie wiem jak inaczej.

Fiolka tort super, udanej imprezy :)
Mama_ka kawałek tego makowca to chyba nie zaszkodzi, tak jak z pasztetem, wiadomo, nie cały ale kawałek jak masz ochotę.
Po spodnie też się muszę wybrać, ale rozmiar 34 to ja chyba tylko w przedszkolu nosiłam :p
W pierwszej ciąży jeździłam na drugi koniec miasta do sklepu, który się chyba nazywał 9fasion, ale go podli zlikwidowali. Dziewczyny z wawy możecie podpowiedzieć gdzie te h&m z dobrym działem ciążowym?

Ja już też czuję dziecię, jak dobrze usiądę to nie mam wątpliwości, że fika. Teraz włąśnie daje czadu, chyba mu komp przeszkadza :p
Z niecierpliwością czekam na czkawki, młody potrafił tak kilka razy dziennie :)

Ruchy czuje juz od jakiegos czasu, ale dzisiaj dostalam mala serie kuksancow <3 i jestem wniebowzieta :)
Franca ja dzis bylam w Auchan Łomianki i polecam dział mama tam ;)

Happy79 ja tez do najwyzszych nie naleze. Mam cos ok 160cm i zaczynalam z waga 58. Teraz dobijam do 60kg . W czwartek bylam u ginekologa i byl to 15+6 dni. Na 95% dziewuszka :). Macie już skierowania na glukoze?
Dzień dobry :)

Kurde to ja jestem poczwara;) 161 i 62 kg. Ja zawsze nosiłam 34 lub 36 teraz 38. ;);) a nawet 40 czasem bo w cyckach mi ciasno, ale liczę że wszystko mi spadnie łącznie z zapasem z tamtej ciazy;)

reklama
Do góry