reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Witajcie! 2 dni bylam zalatana i tyle nadrabianie, ze pewnie zapomne odniesc sie do wszytskiego do czego chcialam :/
Btw. Czy na forum wciaz jest opcja multicytowania? To by ulatwialo sprawe :p

Judy tez mam termin na 6 czerwca!

Witam nowe mamusie ;)

Przybijam Wam dziewczyny piatke, bo ja tez startowalam z waga 56 kg :D mam juz 2kg na plusie, mierze niezmiennie 172cm. W poprzedniej ciazy przytylam tylko 8kg (mimo niskiego bmi) a po porodzie bylam na zero ;) ale widze ze ta doaza jest inna, bo w pierwszej do konca pierwszego trymestru waga stala w miejscu, przez wymioty...

Tez bylam dzis w h&m i poza dwiema parami ciazowych spodni kupilam ciazowa koszulke i wygodne bawelniane majtki :D

Mama_ka to ja odnioslam zupelnie odwrotne wrazenie jesli chodzi o rozmiarowke w h&m, bo zwykle nosilam tam 34, a dzisiaj na biodra mialam trudnosci wlozyc 36!!! Dlatego dla bezpieczenstwa i komfortu kupilam sobie 38... To chyba niemozliwe zeby mi niodra polecialy tak w piersszym trymestrze, co? :O

reklama
A zapominiałam napisać, że byłam w H&M takim dużym dwupoziomowym, szukam odzieży ciążowej i szukam, w końcu spytałam i okazało się, że akurat u nich dział ten zlikwidowali :/ poszłam więc do C&A i kupiłam ciążówki za 109 zł niestety bez przeceny no ale juz potrzebowałam pilnie a nie mam kiedy jechać do innego H&M.

1plus2 można multicytować ale trzeba to robić ręcznie. Możesz otwierać sobie np kilka kart w przeglądarce, na każdej cytowac inną wypowiedź i kod kopiować i wklejać do okna na innej karcie (tam wklejać wszystkie cytaty). Nie wiem czy to zrozumiale napisałam, chyba nie bardzo ale nie wiem jak inaczej.

Fiolka tort super, udanej imprezy :)
Mama_ka kawałek tego makowca to chyba nie zaszkodzi, tak jak z pasztetem, wiadomo, nie cały ale kawałek jak masz ochotę.
Po spodnie też się muszę wybrać, ale rozmiar 34 to ja chyba tylko w przedszkolu nosiłam :p
W pierwszej ciąży jeździłam na drugi koniec miasta do sklepu, który się chyba nazywał 9fasion, ale go podli zlikwidowali. Dziewczyny z wawy możecie podpowiedzieć gdzie te h&m z dobrym działem ciążowym?

Ja już też czuję dziecię, jak dobrze usiądę to nie mam wątpliwości, że fika. Teraz włąśnie daje czadu, chyba mu komp przeszkadza :p
Z niecierpliwością czekam na czkawki, młody potrafił tak kilka razy dziennie :)

Ruchy czuje juz od jakiegos czasu, ale dzisiaj dostalam mala serie kuksancow <3 i jestem wniebowzieta :)
Franca ja dzis bylam w Auchan Łomianki i polecam dział mama tam ;)

Happy79 ja tez do najwyzszych nie naleze. Mam cos ok 160cm i zaczynalam z waga 58. Teraz dobijam do 60kg . W czwartek bylam u ginekologa i byl to 15+6 dni. Na 95% dziewuszka :). Macie już skierowania na glukoze?
Dzień dobry :)

Kurde to ja jestem poczwara;) 161 i 62 kg. Ja zawsze nosiłam 34 lub 36 teraz 38. ;);) a nawet 40 czasem bo w cyckach mi ciasno, ale liczę że wszystko mi spadnie łącznie z zapasem z tamtej ciazy;)

reklama
Do góry