reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Dzięki:) mąż poszedł na zakupy wrócił z różami:D
Właściwe ma w poniedziałek a synek niedziela ale dziś odprawiamy.

Kurczę wózek co miałam na oku nieaktualny:/

reklama
Skończyłam najważniejsze niestety opłatek kupiłam taki spękany

Załączniki

• 1450443860669.jpg
    1450443860669.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 58
No ja tez mam taki ciemny granat rurki masakra a u mnie nie ma hm mama ostatnio musiałam jechac 50 km szkoda bo bym drugie kupiła a na stronie sa w normalnych cenach
Fiolka śliczny [emoji8]

Hejka!
Paulina dzięki za info z tym H&M dziś się wybiorę! mam tylko jedne ciążowe spodnie i to trochę za mało jednak ;)

Ja jestem już po wizycie. Wszystko jest ok chyba ;) Niestety nie miałam podglądu, tylko przez sondę serduszko słyszałam :) Potwierdziła to, co mi się wydawało, czyli że w ciąży nie wolno jeść maku. a ja mam taką chęć na makowiec!!! ;(
Co do wagi, to u mnie z 53,5 skoczyło na 57,5 czyli jestem 4 kg na plusie. W poprzedniej ciąży przybierałam podobnie, a ostatecznie wyszło +16 kg, które spadły chyba zanim do domu ze szpitala wróciłam ;) także nie martwcie się dziewczyny, u Was też tak będzie (pod warunkiem, że jednak trochę uważacie na to co jecie) :) ja choć mam codziennie chęć na kurczaki z kfc, to się jednak powstrzymuję i folguje sobie z tym tak raz na tydzień.

Fiolka śliczny tort. Zdolniacha z Ciebie. :*

Pkowalska u nas bardzo mało rozmiarów było głównie 34, nawet mój był tylko jeden.

Ja tak średnio uważam co jem ale nie przesadzam, ostatnio miałam ochotę na mc Donalda i zjadłam 2 cheesburgery a i w niedziele chyba pizze ale z obzarstwa zrobiło mi się niedobrze i wszystko oddałam. :)

Taki mały zakup z dzis;) ooo i kawałek mojego tygrysa się zalapalo;)

I juz obiecuję nic więcej nie kupuje dopiero jak się dowiem czy na pewno nosze chłopca. ;)

Załączniki

• 1450448180735.jpg
    1450448180735.jpg
    89,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Dzien dobry! Ale napisalyscie! :-) :) Ostatnio brak mi czasu na wszystko... Musimy oddac projekty w pracy przed Swietami.. a i na swieta chcialabym cos przygotowac. Ale czytam regularnie... tylko z pisaniem ciezko.

Kaana odpoczywaj! Nadrabiaj czytanie i relaks. Bedzie dobrze! Trzymam kciuki!

Mry gratuluje i zazdroszcze tych kopniaczkow :-D

pkowalska slyszalam, ze na wadze przybiera sie w ciazy etapami... w jednym miesiacu wiecej a w drugim mniej. Moze na poczatku twoj organizm wlasnie tego potrzebowal.. Najwazniejsze, ze dzieciaczek zdrowy... U mnie juz 4+ a wcale tak duzo nie jadlam... na slodycze wogole nie mam ochoty. Od drugiego trymestru ruszam sie wiecej o ile mi dzidzia pozwala... Ja juz sie troche pogodzilam z waga, teraz staram sie dbac o skore roznymi olejkami itp. A jak ciebie waza to pewnie tez po sniadaniu :blink: wiec drugi kilogram tez mozesz sobie odliczyc. :-) :)

mama_ka najwazniejsze ze seruszko ladnie bije :-) :). Niestety o maku juz raz tu pisalam... :-( :( Chcialam zrobic na swieta kluski z makiem. Najemy sie po ciazy. :blink:

Do góry