reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Dzięki:) mąż poszedł na zakupy wrócił z różami:D
Właściwe ma w poniedziałek a synek niedziela ale dziś odprawiamy.

Kurczę wózek co miałam na oku nieaktualny:/

reklama
Skończyłam najważniejsze niestety opłatek kupiłam taki spękany

Załączniki

• 1450443860669.jpg
    1450443860669.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 54
No ja tez mam taki ciemny granat rurki masakra a u mnie nie ma hm mama ostatnio musiałam jechac 50 km szkoda bo bym drugie kupiła a na stronie sa w normalnych cenach
Fiolka śliczny [emoji8]

Hejka!
Paulina dzięki za info z tym H&M dziś się wybiorę! mam tylko jedne ciążowe spodnie i to trochę za mało jednak ;)

Ja jestem już po wizycie. Wszystko jest ok chyba ;) Niestety nie miałam podglądu, tylko przez sondę serduszko słyszałam :) Potwierdziła to, co mi się wydawało, czyli że w ciąży nie wolno jeść maku. a ja mam taką chęć na makowiec!!! ;(
Co do wagi, to u mnie z 53,5 skoczyło na 57,5 czyli jestem 4 kg na plusie. W poprzedniej ciąży przybierałam podobnie, a ostatecznie wyszło +16 kg, które spadły chyba zanim do domu ze szpitala wróciłam ;) także nie martwcie się dziewczyny, u Was też tak będzie (pod warunkiem, że jednak trochę uważacie na to co jecie) :) ja choć mam codziennie chęć na kurczaki z kfc, to się jednak powstrzymuję i folguje sobie z tym tak raz na tydzień.

Fiolka śliczny tort. Zdolniacha z Ciebie. :*

Pkowalska u nas bardzo mało rozmiarów było głównie 34, nawet mój był tylko jeden.

Ja tak średnio uważam co jem ale nie przesadzam, ostatnio miałam ochotę na mc Donalda i zjadłam 2 cheesburgery a i w niedziele chyba pizze ale z obzarstwa zrobiło mi się niedobrze i wszystko oddałam. :)

Taki mały zakup z dzis;) ooo i kawałek mojego tygrysa się zalapalo;)

I juz obiecuję nic więcej nie kupuje dopiero jak się dowiem czy na pewno nosze chłopca. ;)

Załączniki

• 1450448180735.jpg
    1450448180735.jpg
    89,8 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Dzien dobry! Ale napisalyscie! :-) :) Ostatnio brak mi czasu na wszystko... Musimy oddac projekty w pracy przed Swietami.. a i na swieta chcialabym cos przygotowac. Ale czytam regularnie... tylko z pisaniem ciezko.

Kaana odpoczywaj! Nadrabiaj czytanie i relaks. Bedzie dobrze! Trzymam kciuki!

Mry gratuluje i zazdroszcze tych kopniaczkow :-D

pkowalska slyszalam, ze na wadze przybiera sie w ciazy etapami... w jednym miesiacu wiecej a w drugim mniej. Moze na poczatku twoj organizm wlasnie tego potrzebowal.. Najwazniejsze, ze dzieciaczek zdrowy... U mnie juz 4+ a wcale tak duzo nie jadlam... na slodycze wogole nie mam ochoty. Od drugiego trymestru ruszam sie wiecej o ile mi dzidzia pozwala... Ja juz sie troche pogodzilam z waga, teraz staram sie dbac o skore roznymi olejkami itp. A jak ciebie waza to pewnie tez po sniadaniu :blink: wiec drugi kilogram tez mozesz sobie odliczyc. :-) :)

mama_ka najwazniejsze ze seruszko ladnie bije :-) :). Niestety o maku juz raz tu pisalam... :-( :( Chcialam zrobic na swieta kluski z makiem. Najemy sie po ciazy. :blink:

Do góry