reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

no pkowalska widzisz, jakoś to będzie ;) Patrz w lustro gdzie Ci te kg idą ;) bp jak widzisz, że np idzie w uda, w ramiona itp. to ja, podkreślam ja bym się zmartwiła. A jak wyglądasz tak samo, tylko brzuszek rośnie to nie zwracaj takiej uwagi na to, że waga sobie leci ;). Może ważą cię o różnych porach?

reklama
Pkowalska, tak, u mnie na genetycznym dzidzia też niziutko była- bo i macica jeszcze nisko, teraz już wyżej mam. No a będzie jeszcze dużo wyżej z czasem ;-)
20051115025321.jpg

No u mnie tez tak nisko sprawdzał a na generycznych jeszcze niżej tez musiałam majtki w połowie trzymać [emoji12]no nic będę patrzeć jak ta waga idzie ale ja jem dużo ciagle jestem głodna ssie mnie normalnie co godzinę bym jadła [emoji16] no z kilogram moge chyba odliczyć bo Polozna mnie bada w ubraniu i butach [emoji6]pocieszam sie [emoji1]

O właśnie i jeszcze Pani doktor kazała obserwować łożysko, czy w drugim trymestrze się podnosi, ogólnie to ja nie zapytałam się o co chodzi bo byłam tak szczęśliwa po tych badaniach prenatalnych, że wszystko jest ok, że nie za bardzo docierało do mnie co Pani doktor mówi i dopiero mój T później mi o tym powiedział. Wiecie dziewczyny o co może chodzić z tym łożyskiem?? W następną środę idę do mojego gin to się zapytam.

Kaana :laugh2: jak pojawiają się kolejne tematy, przypominają mi się różne rzeczy z poprzedniej ciąży, które czytałam i oglądałam, miałam sporo czasu, wtedy chłonęłam wiedzę, teraz czasem wrzucam google i sobie przypominam, hehe.

ja miałam w pierwszej ciąży na tym etapie już jakoś 5 kg ogólnie przytyłam 15. ale zaczynałam z mniejsza. teraz tylko 2 na + i mam nadzieję mało mieć ogólnie.

Uff tort męża gotowy ale nie wiem czy wyszedł bo nie miałam kilku składników a to takie kombinacje

reklama
Do góry