reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

no pkowalska widzisz, jakoś to będzie ;) Patrz w lustro gdzie Ci te kg idą ;) bp jak widzisz, że np idzie w uda, w ramiona itp. to ja, podkreślam ja bym się zmartwiła. A jak wyglądasz tak samo, tylko brzuszek rośnie to nie zwracaj takiej uwagi na to, że waga sobie leci ;). Może ważą cię o różnych porach?

reklama
Pkowalska, tak, u mnie na genetycznym dzidzia też niziutko była- bo i macica jeszcze nisko, teraz już wyżej mam. No a będzie jeszcze dużo wyżej z czasem ;-)
20051115025321.jpg

No u mnie tez tak nisko sprawdzał a na generycznych jeszcze niżej tez musiałam majtki w połowie trzymać [emoji12]no nic będę patrzeć jak ta waga idzie ale ja jem dużo ciagle jestem głodna ssie mnie normalnie co godzinę bym jadła [emoji16] no z kilogram moge chyba odliczyć bo Polozna mnie bada w ubraniu i butach [emoji6]pocieszam sie [emoji1]

O właśnie i jeszcze Pani doktor kazała obserwować łożysko, czy w drugim trymestrze się podnosi, ogólnie to ja nie zapytałam się o co chodzi bo byłam tak szczęśliwa po tych badaniach prenatalnych, że wszystko jest ok, że nie za bardzo docierało do mnie co Pani doktor mówi i dopiero mój T później mi o tym powiedział. Wiecie dziewczyny o co może chodzić z tym łożyskiem?? W następną środę idę do mojego gin to się zapytam.

Kaana :laugh2: jak pojawiają się kolejne tematy, przypominają mi się różne rzeczy z poprzedniej ciąży, które czytałam i oglądałam, miałam sporo czasu, wtedy chłonęłam wiedzę, teraz czasem wrzucam google i sobie przypominam, hehe.

ja miałam w pierwszej ciąży na tym etapie już jakoś 5 kg ogólnie przytyłam 15. ale zaczynałam z mniejsza. teraz tylko 2 na + i mam nadzieję mało mieć ogólnie.

Uff tort męża gotowy ale nie wiem czy wyszedł bo nie miałam kilku składników a to takie kombinacje

reklama
Do góry