reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
PaulinaT ja mam się umawiać na prenatalne między 14-18 grudnia :) w poniedziałek będę dzwonić ustalić konkretną datę.
Muffy a prywatnie też nie masz szans na lekarza ? Nie wiem co Ci doradzić ..

Ja chciałabym iść na L4 od stycznia już ostatnio mi chciała dać lekarka ale nie chciałam a od stycznia będzie u mnie w pracy więcej roboty i w sumie mogłabym już iść ... I mam nadzieję że ZUS się czepiał nie będzie bo i tak za dużo się mu płaci a ma się z tego niewiele ...

Zabierałyście na prenatalne Tatusiów ?
Ile płaciłyście za badania prenatalne ?

Ja dalej nie wiem kiedy się umówić :p chciałabym szybko aby płeć znaleźć ale czy 18tydzień to nie wcześnie. muszę do szpitala zadzwonić czy mają w ogóle terminy.'
U mnie to badanie 250zł :/ brałam męża teraz chyba też synek pojedzie

Muffy a z farmaceutą też się nie da pogadać?
Mam ciotkę położną, pracuje w gabinecie gin. Jutro mogę zapytać jakby co.

Kasia ja na każde usg biorę męża. Mam cały pakiet ciążowy wykupiony więc nie wiem ile kosztują poszczególne badania, ale w poprzedniej ciąży, 2 lata temu płaciłam tak jak Fiolka 250zł.

Franca jakbys mogla to bede bardzo wdzieczna ☺ po przeczytaniu ulotki to az strach sie bac! Metronidazol to antybiotyk ale tez chemioterapeutyk. No masakra. Skad mi sie te bakterie wziely?! Ja od poczatku ciazy zakaz sexu mam jogurty jem no normalnie zglupiec mozna. Ciagle cos. Prywatny polski gin ma terminy za 2tyg...

Ja w pierwszej ciąży byłam praktycznie od początku na L4 bo krwawilam. Nie miałam żadnej kontroli, a zwolnienie miałam w 2 miejscach pracy. Teraz też praktycznie od początku jestem na L4. No ale leżące mam. I bynajmniej korzystam na leżąco. Teraz musiałam zawiesić działalność dodatkowo. Ale nikt nie pukalo do mych drzwi.
Myślę,że nie ma co się stresować. Tym bardziej jak chodzone.

Ja za prenatalne płaciła 250 zł za usg 154 za krew. A szczegóły w wątku o badaniach :)

Dziewczyny włosy mi wychodzą garściami. Biorę witaminy. Odżywia się ok. Masakra jakas. Z Hela w ciszy miałam takie nijakie włosy jeśli chodzi o wygląd,za to urosły mi mega i były gęste i nie wypadały l. Po urodzeniu chyba miesiąc miałam taki ze wychodziły ale przestały i się zrobiły ładne. A teraz jak tak dalej pójdzie to będę łysa za chwile. Masakra. Któraś ma też taki problem?

reklama
Mry u mnie jest podobnie z włosami wychodzą zrobiły sie takie nijakie bez połysku wogole to po myciu wyglądają jakby już były tluste masakra ciagle w związanych chodze

Do góry