reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Powinno być u mnie skończone 6 tygodni. Minimum... wiedziałam, że ciąża będzie młodsza, ale to sporo. Więc nie robie sobie nadziei zbyt dużych. W czwartek do lekarza i zobaczymy czy będzie zarodek.

reklama
Dzień dobry :-)
Dziewczyny super brzuszki. Mi pewnie wyjdzie tak jak ostatnio po 6 msc
bellina trzymaj się, będzie dobrze :-*

Mama_ka, właśnie, przecież Ty z Warszawy. Gdzie rodziłaś? U mnie plusem był sam poród i to, że byłam sama w pokoju.

Happy, super, że się w końcu udało, aby już do końca wszystko było dobrze. Trzymam kciuki!

Co do starań, to u nas z Adaśkiem w pierwszym cyklu, a teraz w drugim. W sumie po porodzie miałam tylko dwa okresy i okropnie nieregularne te cykle, więc ciężko było coś określić.

U nas nie myli, albo nic o tym nie wiem. Zaraz po porodzie mi go dali na 2 godziny, skóra do skóry. Potem zawieźli mnie na salę i przywieźli Adaśka. W sumie to byłam już tak zmęczona, tak w innym świecie, że pamiętam to wszystko jak przez mgłę.

Mnie mdli i mdli i mdli. Całą dobę. Już nie mam siły. Adaś ma infekcje krtani i noce też średnie.

U mnie nie ma jeszcze żadnego brzuszka, chyba za wcześnie.

Bellina, trzymam kciuki!

Dziewczyny, śliczne brzuszki, ale Wy szczupłe jesteście :szok:
Jak wstawię mojego brzuchola, to padniecie :laugh2: może w weekend znajdę wreszcie czas na taką przyjemność, jak pierwsze ciążowe fotki.

mama_ka widzisz ja to marzę o porodzie domowym niestety w Polsce o to trudno i jest dość kosztowne. Choć byłam bliska na taką decyzję mimo wszystko ale też mieszkanie możemy zmieniać wiec może kiedyś kolejne dziecko jak się tak zdarzy;)
Ale kształtny brzuszek:) podobno przy chłopcach taki jest mi się sprawdziło ale nie mam porównania. A u Was?

Bellina o Kurczę trzymam kciuki

pkowalska wow ale jesteś cienka:p

Ja wczoraj potwornie się czułam zwłaszcza na noc . oby dziś było lepiej, mąż ma wolne ja do fryzjera idę ;) mam długie włosy a chce się ściąć na krótko ciekawe co wyjdzie.
Miłego dnia:)

Dzien dobry dziewczyny!
Fiolka ja dzis tez do fryzjera sie wybieram :-) Oby nie bylo za duzo zapachow.
Ja dzis zdjecia nie wstawie. Wczoraj zjadlam pol sloika ogorkow i mi brzuch wywalilo. Boli jak cholera. Chyba juz nigdy nie zjem ogorka... to samo teraz mowie o dynii i pomidorach :-)

Mujer ja rodziłam na Inflanckiej. Nie położyli mi dziecka skóra do skóry na sali operacyjnej choć prosiłam i jedna położna byla za a reszta ją zakrzyczała że co to za fanaberie. Przywieźli mi go na pooperacyjna 2 godz po i postawili obok łóżka. Ta jedna noc przespał.ba przez te 2 godz mąż go trzymał na rękach wiec chociaż tyle. W kazdym razie tego szpitala nie polecam.

reklama
Hej [emoji8]
Roxxi pózniej wstawię tam zdjęcie nie widziałam ze otworzyłas specjalny na brzuszki ;-)

Właśnie co do fryzjera to farbujecie włosy w ciąży ? Ja tez myśle żeby włosy skrócić ale troszkę sie boje przy moich kręconych włosach żeby szopa mi sie nie zrobiła hehe

Do góry