reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Kurcze nie wiem jak tu się oznacza a nie pamiętam jeszxze waszych nicków. Odpisze ogolnie: męczą mnie mdłości. . Z chorobami na razie wygrywamy wszyscy na około przeziebieni. Az strach z domu wychodzić a my niestety codziennie mamy jakieś zajęcia, rehabilitacje itp
Fakt ze miesiączka 27.08 ale ja mam stwierdzone PCO i o wcześniejszą ciążę musieliśmy się starać 1,5 roku. Żeby wywołać owulacje musiałam przyjmować leki. Dlatego gin nie podawał tygodnia ciąży na 1 wizycie bo nie wiadomo kiedy szanowna owulacja nastąpiła. Ja wciąż jestem w szoku ze mój organizm zadziałał jak potrzeba.. no i ze mąż akurat to wyczuł hahha

Hej dziewczyny :)

Akurat myślałam o temacie, o którym rozmawiacie.
Zastanawiam po co u nas robi się tyle usg. Ja idę dopiero za dwa tygodnie. Potem w 12 tygodniu. Jasne, że nie mogę się doczekać, ale nie umrę bez tego. W pierwszej ciąży np. nie poszłam na 3d dodatkowo jak wiele mam z forum, bo po co kolejny raz naświetlać. A zaraz mała była ze mną i do teraz oglądam ją cały czas.

I widzę nie tylko ja z potwornym bólem głowy :/ jestem bliska by coś zażyć.

Dobry zetaw obiadowy :)
Ja wypiłam sok marchewkowy, na który miałam ochotę i masakra. Ledwo w pracy utrzymałam w żołądku :p

Kotti to uważajcie na siebie żebyście się nie zainfekowali. Ja robię wszystko aby tylko w tym pierwszym trymestrze nic mi nie było. :)
A powiedz mi czyli Wy się nie staraliscie czy wychodziliscie z założenia że jak się uda to się uda;)

Rysia szacun :)

Ja wczoraj myślałam, że umrę. Żołądek tak jakby mi się zawinął w supeł. Nawet nie wiem jak to określić do końca. Bolało tak, że nie mogłam oddychać. W pierwszej ciąży miałam podobne objawy na początku, ale nie tak mocne. Echh uroczy stan :-D

reklama
Kotti też miałam tabletki na owulacje :/ ale całe szczęście zadziałały od razu.
A miałam ta ciąże spróbować bez "interwencji medycznej" niestety u mnie inaczej się nie da :/

Do góry