reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
U mnie Daniel juz po pierwszym porodzie (nie zdążył dojechać na poród) zapowiedział, że nie będzie przy drugim aby nie wyróżniać drugiej dzidzi. Ja się zgodziłam pod warunkiem, że będzie stał za drzwiami i jak już będzie po to zaraz do nas przyjdzie. Taki mamy układ.
Też zawsze rano jak odjeżdza do pracy to całuję Krzysia, mnie i brzuszek
Nie jest już tak przejęty jak za pierwszym razem, gdyż mówi, że jest już doświadczonym tatą
Też zawsze rano jak odjeżdza do pracy to całuję Krzysia, mnie i brzuszek
Nie jest już tak przejęty jak za pierwszym razem, gdyż mówi, że jest już doświadczonym tatą
my chyba dlugo sie nie staralismy pol roku po odstawieniu tabletek zaszlam,moja siostra starala sie ponad dwa lata i w styczniu tego roku urodzila.niraz tak jest ze im bardzij chcesz dziecka tym trudniej ci zajsc potem przestaniesz chciec pogodzisz sie z mysla i bach jest ciaza moi znajomi tak mieli.moj maz jeszcze sie przyzwyczaja do tej mysli chyba dopiro gdy wezmie ja na rece dotrze to do niego,myslalam ze po usg cos sie zmieni ale nic
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Albo sie boja,ze ich dzidzie pogryza! Ah Ci faceci. Hahahaha! ;D
reklama
R
rouż
Gość
I do mojego mezulka coraz bardziej dociera ze juz wkrotce zostanie tatusiem ;D choc juz niby wczesniej zdawal sobie sprawe. Jedno co mi sie podoba to fakt, ze bez problemu chodzi ze mna po sklepach i oglada rzeczy dla dzieci i jeszcze potrafi doradzic I cieszy sie z kazdego akupu czy prezentu i wszystko odnotowuje w specjalnym komputerowym kalendarzu! To slodkie! I w dodatku juz druga z rzedu noc sni mu sie nasze dziecko! Tylko w roznych sytuacjach, ale nie potrfil powiedziec czy chlopiec czy dziewczynka, tylko mowil, ze strasznie malutkie! ;D