reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a tatusie jak??

Mój też chyba tej ostatniej części ze mnąnie będzie ale całą resztę na pewno. ;)

reklama
Mój mąż jest z kolei za dużo by panikował i zamiast niego wolę koło siebie mieć miją siostrę pielęgniarkę :)
A poza tym to pewnie przeżywa to na swój sposób, ale jak pytam po raz dziesiąty tego dnia czy urósł mi brzuch, to zaczyna sie wnerwiać ;D

Mój mąż towarzyszył mi na wizycie,oglądał dzidzię....a jak zapytałam czy nie przeszkadzało mu to że "między nogami" mam aparature ;D to powiedział,że nawet nie patrzył,tylko ekran go interesował ;D ;D ;D

To tak jak moj. Mowi, ze taka "przeslone" sobie zrobil w glowie. Nic nie widzial poza monitorem...

:)))) tatuś mojej dziecinki (cóż nie jest moim mężem,ale to chyba nic nie szkodzi?)
nosi w portfelu pasek z testu no i oczywiście zdjęcie z pierwszego usg:))
iiiiii coś mi się wydaje że jeszcze chwila i będzie w ciąży bardziej niż ja:))
byliśmy razem na wszytkich wizytach u ginki...to wspaniałe uczucie mieć przy sobie mężczyznę,który jest ojcem mojego maleństwa:)
kiedy zobaczył dzieciątko na monitorze usg...uklęknął sobie i oczka mu jakoś tak się zaszkliły...
to chwile,których ja napewno nigdy nie zapomnę:)
ten facet kocha naszego dzieciaczka:))

Co fakt to fakt! Super jak przyszły tatuś też ciąże przeżywa. Mój ma zdjęcia z pierwszego usg chyba wszędzie gdzie to możliwe ;)

Mój mąż w czoraj mocno się przytulił i powiedział mi że to będzie chłopak!!!
Stwierdził,że w końcu wie co robił!!!!!
Kto wie może nasi tatusiowie też mają intuicje?????

reklama
He he dobry jest! :laugh: oby spełniły sie jego marzenia. Tym bardziej ze córcie już macie! ;)

Do góry