reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a tatusie jak??

royanna pisze:
Jedno co mi sie podoba to fakt, ze bez problemu chodzi ze mna po sklepach i oglada rzeczy dla dzieci i jeszcze potrafi doradzic :D I cieszy sie z kazdego akupu czy prezentu

Hehe,to ja tak mam ze swoim Przyjacielem. ;D Ale to nie tatus Zuzki. ;) On siebie nazywa "tata zastepczym",hihi. ;D

reklama
Ciesze sie bardzo AgutkaZG, ze masz z kim dzielic sie radoscia z oczekiwania na Twoja Zuzie!! Ze masz takiego przyjaciela! Niewazne, ze nie jest on tatusiem biologicznym, wazne, ze sie sprawdza w roli!!! Ze mozesz na niego liczyc :D! Niech zyja Zastepczy Tatusiowie!! ;D

Royanna,dziekuje dziekuje,dziekuje. :-* Tak,to jest najlepszy Zastepczy Tatus",jaki moglby mi sie trafic. ;D No i bylby o wiele lepszym biologicznym tatusiem,niz <cenzura> :p A to w sumie niedawno tak mu sie objawilo. ;) No,albo ja poprostu nie zauwazalam tego,co dla mnie robi... Jeszcze niedawno brakowalo mi (ze strony faceta) takiego przytulenia,cieszenia sie razem ze mna z Zuzanki i glaskania po brzusiu,a tu nagle Radek,jakby wyczul moje potrzeby i tak zaczal robic. ;D Nie no w sumie,jak sobie tak przypomne,to juz wczesniej tak robil,ale kurde... Czemu ja o tym zapomnialam... Aaa,bo bylam zagapiona w <cenzura> i to przez to. :mad: Dobrze,ze to z czasem bardzo szybko mija. ;D

Biologiczni tylko daja nasienie a liczy sie ten kto wychowuje,opiekuje sie i troszczy o nas.Czyli w twoim przypadku Radek.

Dokladnie... Niewazne,kto splodzil,ale kto pokochal i wychowal. :) Hehe,przypomnialo mi sie,jak pierwszy raz dotknal mojego brzusia,a zrobil to tak delikatnie,bo bal sie,ze albo mnie albo Zuzie to zaboli. ;D Agent. :p A teraz by Nas glaskal co chwile. ;) Radek fajny jest. ;) Dlatego tez trzymamy sie ze soba juz tyyle lat. ;D

A mój mąz wczoraj wymiękł.Jesgo siostra przywiozła wzystkie rzeczy dla dzidziolka od teściów,bo tam wywieźliśmy.I chciał rozłożyć łóżeczko,ale jak je wziął do ręki to....
Powiedział,że zloży je jak będę w szpitalu,bo teraz nie da rady na nie patrzeć...

Mój mąż z kolei trochę się tym wszystkim denerwuje. Zostanie sam z Julką, pewnie koło 5 dni (jak nie dłużej), bo będę miała cesarkę. Poza tym oboje jakoś to przeżywamy, żeby nie było podobnych p[roblemów jak z Julką przy porodzie. A łóżeczko, jak już będę miała termin wyznaczony na cesarkę, to pewnie razem złożymy...

Marrtruda pisze:
Mój mąż z kolei trochę się tym wszystkim denerwuje. Zostanie sam z Julką, pewnie koło 5 dni (jak nie dłużej), bo będę miała cesarkę....

Marrtruda a czemu będziesz miała CC?

reklama
Mój wrócił 2 godziny temu z ryb,teraz odsypia ,a po 18 jedzimye znowu na małe zakupy.Pieluszki znowu.

Do góry