reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

a tatusie jak??

Mija ma racje ;) ja w poniedziałek jak jechałam po L4 do gina poprosiłam moją szwagierkę żeby mnie podwiozła bo ja sie boję już sama autem jeździć, chociaż wyskoczyć tu blisko domu do sklepu to ok. Ale tak mnie wytrząsło w tym aucie że dzięuję :p bardzo chce już urodzić ale to mnie tak bolało jak trząsło w tym aucie że naprawdę ............. :p i tak źle i tak nie dobrze :p

reklama
I przez to niebędę go prawie cały dzień widziała,bo wrócą wieczorem. Jutro idzie do pracy. Przyznam że troche też bym się bała. :p Powiedziałam mu że poród niezaczyna się tak od razu, że pierwsza faza trwa i do 12 godzin. Tylko że u niektórych mija3 godziny od pierwszych bóli i już po porodzie są.

a mój kochany mężus powiedział wczoraj, żebym sie jeszcze wstrzymała z wydawaniem potomka na świat, a najlepiej do października ;D bo ma nawał pracy!!!! hehehe, chyba go pogięło, delikatnie mówiąc, nie mam zamiaru tyle czasu kulać się jak słonik ;D no ale co jeśli dzidzia posłucha tatusia i poczeka sobie w brzuszku..... ehhh ci faceci, tak źle i tak niedobrze :laugh:

Może zaczęsto ;) to robicie. U mnie ostatnio było na początku sierpn :-[ , więc to byłoby coś nowego. U ciebie moze szyjka przyzwyczaiła się już. Doradza każdy .Lekarz,znajome położne, pielęgniarki ze szpitala.Każdy ,a on niewzruszony.

Za często ?! My sie czujemy jak w jakiejs cholernej abstynencji i nei wyobrazamy sobie jak bedzie po porodzie :( Ale CIebie to podziwiam-od poczatku sierpnia to niezly juz macie rekord ::) Skoro chcesz, to poprostu WEŹ SIĘ DZIEWCZYNO SAMA DO ROBOTY ;D

Tu sperma jest potrzebna,a ja jej niemam. ;) Jak byłam w niemczech mieliśmy dwa miesiące przerwy. Tylko teraz jesteśmy obok siebie a nie iles kilometrów. On ma jakieś zachamowania teraz z dużym brzuchem.

Mojego męża tez było ciężko przekonać. Długo sie nie kochaliśmy ale teraz powiedziałam basta i gwałcę go prawie codziennie ;D chociaż to bardziej wygląda na zapasy sumo niż sex ale cóż :laugh:

reklama
mnie musi się dac.Poprzednio też twierdził że mówiłam że niemożna ale jak co do czego to się nie odsunął, więc może mi się uda. :p

Do góry