Zapasy to idealne okreslenie Mycha. Mnie czasami chce sie smiac w trakcie bo czlowiek jest juz taki nieporadny ze wychodza z tego rozna zabawne sytuacje A za Ciebie mija 3mam kciuki zeby sie udalo zgwalcic meza I tak Cie podziwiam bo ja bym tyle czasu nie wytrzymala :
reklama
Zadzwonił dziś z pracy spytał czy urodziłam. Ja że nie czekam aż mi pomoże. On jak? Ja wiesz jak. On nie wiem. Ja wiesz seks. On Gabrysia są sprawy których się nieominie. I wyszło że nic z seksu. Ale dzień się jeszcze nie skończył będę próbowac.
Chyba tak zrobię. Jak przyszedł z pracy odburknełam mu coś i wyszłam, bo jestem narazie zła na niego. Może mi potem przejdzie ,a muszę go jeszcze poprosic żeby zainstalował panel prysznicowy w łazience. I niewiem czy nowa kłótnia z tego nie wyniknie.
A przypomniało mi się ,że nie pisałam jak mój mąż opijał malucha!
Oczywiscie powydzwaniał po kumplach i zrobili libacje na działce.
Ponoć ostro tam lała się wódeczka,piwko i whiskacze.Tomek nie pamięta, o której dotarł do domu!!! :
A rano o 9 był już u nas w szpitalu,a wyziew miał jaszczura ;D
Jeszcze wieczorem jak wrócili,a raczej przyczołgali się mój kuzyn kąpał się w wannie i wyciągnoł węża z wanny( do tej pory ne wie po co to zrobił). Tesciowa włączyła pranie i wyszła z domu.
I pewnie wiecie co się stało POTOP!!!!!!!! Na szczęscie mieszkamy na parteże.
OCH TE CHŁOPY - JAK MAŁE DZIECI!!!!
Oczywiscie powydzwaniał po kumplach i zrobili libacje na działce.
Ponoć ostro tam lała się wódeczka,piwko i whiskacze.Tomek nie pamięta, o której dotarł do domu!!! :
A rano o 9 był już u nas w szpitalu,a wyziew miał jaszczura ;D
Jeszcze wieczorem jak wrócili,a raczej przyczołgali się mój kuzyn kąpał się w wannie i wyciągnoł węża z wanny( do tej pory ne wie po co to zrobił). Tesciowa włączyła pranie i wyszła z domu.
I pewnie wiecie co się stało POTOP!!!!!!!! Na szczęscie mieszkamy na parteże.
OCH TE CHŁOPY - JAK MAŁE DZIECI!!!!
Madzia_pl
Fanka BB :)
Mija, to masz podobnie jak ja. Za cholere nie idzie mojego męża zmusi c do sexu. Ani prośbą ani groźbą. Stwierdził, że jak dzidzia się urodzi to nadrobimy stracony czas. A nie kochamy się od 4 m-ca ciąży bo za każdym razem krwawiłam i lekarz zabronił
Teraz jak pozwala, ta Jacek nie chce i guzik
Teraz jak pozwala, ta Jacek nie chce i guzik
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Mamaoska podejrzewam że u mnie będzie podobnie :laugh: no może sytacja z wężem mi nie grozi bo nie mam wanny ale reszta na pewno :laugh:
Madziu my z mężem też sie praktycznie przez całą ciąze nie kochaliśmy ale teraz mu wytłumaczyłam o co chodzi i zrozumiał
Madziu my z mężem też sie praktycznie przez całą ciąze nie kochaliśmy ale teraz mu wytłumaczyłam o co chodzi i zrozumiał
reklama
No i jak tatusiowie po porodach? Mój narazie tylko pomaga w przepajaniu i karmieniu.Podgrzeje i nakarmi.Czasami ja uspokoi.Dzis bedzie pierwszy raz ja kapal.Gdy ja to robiła on patrzył i spytał czemu jej nie sadzam-opieram o wanienke?Bo on widział ze tak w tv robili.Wyprowadziłam go z błedu.Starsze dziecko moze i siedziec ale nie taki malutkie.