Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna różowa kreskaJa sobie dzisiaj siknęłam, oczywiście zapomniałam się i jak o 4 się wysikałam to przypomnialam sobie że chciałam na patykTakże oto sikałam po kolejnych 2 godzinach i jest mocniejsza zdecydowanie i wyszła po chwili także mam nadzieje że beta ładnie urosła
![]()
4 cyklPiękna różowa kreska
Który to Twój cykl starań ?
Bawi się ten okres z nami w tym miesiącu...A u mnie okresu dalej brak mimo że zawsze jak w zegarku był. No w ostatnim cyklu był nawet wcześniej, a teraz dwa dni się spóźnia, ale oczywiście na testach biało.. Nie wiem czy coś się rozlegulowalo w moich cyklach czy jak.. Ostatni raz badałam wszystkie hormony w listopadzie i było idealnie..
Owszem. Ale przed chwilą dostałam w końcu okres. Człowiek nigdy się nie cieszył na okres jak teraz gdy się stara o dziecko.Bawi się ten okres z nami w tym miesiącu...![]()
Żebyś wiedziała! Taka radość, że zaczął się nowy cykl i niedługo można próbować znowuOwszem. Ale przed chwilą dostałam w końcu okres. Człowiek nigdy się nie cieszył na okres jak teraz gdy się stara o dziecko.
Nie wiązałam z tym cyklem jakiś wielkich nadzieji, bo wiem że czas spermatogenezy trochę trwa, a mąż tak regularnie suplementuje nieco ponad 2 miesiące, wcześniej to było tylko doraźnie..
jednak życzę żeby się udałoZ dobrych wieści jak się teraz nie uda to mogę poprowadzić wątek kwietniowek. Mąż mnie pociesza że możemy jeszcze spróbować i najwyżej na święta catering zamówi![]()
Dziękujęjednak życzę żeby się udało
a jeśli nie to super, że jest już chętna na prowadzenie kwietniowych kresek
Generalnie zestaw fertile me for men, do tego, magnez, witamina D, witamina C i NAC. Jeszcze chciałam włączyć omegę 3.Żebyś wiedziała! Taka radość, że zaczął się nowy cykl i niedługo można próbować znowu
U nas znowu był taki maraton, że jestem w szoku, że się nie udało. Chyba trzeba zmienić taktykę na "co drugi dzień"
A co suplementuje jeśli można zapytać?