reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

U mnie na teście biało ale czego się spodziewałam 7dpo 🫣

Załączniki

• Screenshot_2025-03-16-07-49-46-73_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-03-16-07-49-46-73_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Ja sobie dzisiaj siknęłam, oczywiście zapomniałam się i jak o 4 się wysikałam to przypomnialam sobie że chciałam na patyk 😵‍💫 Także oto sikałam po kolejnych 2 godzinach i jest mocniejsza zdecydowanie i wyszła po chwili także mam nadzieje że beta ładnie urosła 🤞🏻🍀
Piękna różowa kreska 🥰
Który to Twój cykl starań ?

A u mnie okresu dalej brak mimo że zawsze jak w zegarku był. No w ostatnim cyklu był nawet wcześniej, a teraz dwa dni się spóźnia, ale oczywiście na testach biało.. Nie wiem czy coś się rozlegulowalo w moich cyklach czy jak.. Ostatni raz badałam wszystkie hormony w listopadzie i było idealnie..
Bawi się ten okres z nami w tym miesiącu... 🙈

Bawi się ten okres z nami w tym miesiącu... 🙈
Owszem. Ale przed chwilą dostałam w końcu okres. Człowiek nigdy się nie cieszył na okres jak teraz gdy się stara o dziecko.
Nie wiązałam z tym cyklem jakiś wielkich nadzieji, bo wiem że czas spermatogenezy trochę trwa, a mąż tak regularnie suplementuje nieco ponad 2 miesiące, wcześniej to było tylko doraźnie..

Owszem. Ale przed chwilą dostałam w końcu okres. Człowiek nigdy się nie cieszył na okres jak teraz gdy się stara o dziecko.
Nie wiązałam z tym cyklem jakiś wielkich nadzieji, bo wiem że czas spermatogenezy trochę trwa, a mąż tak regularnie suplementuje nieco ponad 2 miesiące, wcześniej to było tylko doraźnie..
Żebyś wiedziała! Taka radość, że zaczął się nowy cykl i niedługo można próbować znowu ♥️
U nas znowu był taki maraton, że jestem w szoku, że się nie udało. Chyba trzeba zmienić taktykę na "co drugi dzień" 🤭
A co suplementuje jeśli można zapytać?

reklama
Żebyś wiedziała! Taka radość, że zaczął się nowy cykl i niedługo można próbować znowu ♥️
U nas znowu był taki maraton, że jestem w szoku, że się nie udało. Chyba trzeba zmienić taktykę na "co drugi dzień" 🤭
A co suplementuje jeśli można zapytać?
Generalnie zestaw fertile me for men, do tego, magnez, witamina D, witamina C i NAC. Jeszcze chciałam włączyć omegę 3.
Ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to działa..

Do góry